14 / 05 / 2024

Kars Belediyesi faaliyet raporu

Kars Belediyesi faaliyet raporu

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı esnafından kira almayacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde faaliyet göstermeyen Yabancılar Pazarı esnafından kira  alınmayacağını açıkladı. 

Lüleburgaz Belediyesi'nden yüzde 80'e varan kira indirimi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren ve kısıtlamalardan yoğun şekilde etkilenen esnafa 80'e varan kira indirimi yaptı.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyet raporu kabul edilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 yılı faaliyet raporu, büyükşehir belediye meclisinde 122'ye karşı 173 oyla reddedildi.

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

İBB'nin 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde görüşülen İBB ve İETT’nin 2018 Faaliyet Raporları, meclis üyelerinin büyük çoğunluğunun “kabul” oylarıyla onaylandı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Bayrampaşa Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

2018 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek için bir toplantı gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Meclisi, raporu oy çokluğu ile onayladı.

Tuzla Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Tuzla Belediyesi’nin 2018 yılı faaliyet raporu, Tuzla Belediye Meclisi tarafından kabul edildi.

Kars Belediyesi faaliyet raporu Haberi

Kars Belediyesi faaliyet raporu


Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı. Yasa gereği Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yerini Meclis Üyesi Erdinç Erdağı,’ya bıraktı. Faaliyet raporuyla ilgili olarak gruplara söz verildi. Diğer parti gruplarının sorularını Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta tek tek cevapladı.

 “EN İYİ HİZMET EDEN BELEDİYE KARS BELEDİYESİDİR


”Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta belediye olarak her zaman şeffaf olduklarını söyledi. Belediye bünyesinden yaptıkları hizmetleri anlatarak Kars’a en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. 

Karaçanta, "Şehir medeniyettir; şehir insanın yansımasıdır. Şehirlerin de insanlar gibi bir ruhu ve kimliği vardır. Yaptıklarımızla yetinen değil; bundan sonraki çalışmalarımızla umut veren, göz dolduran konumdayız. Kars Belediyesi...