04 / 05 / 2024

kars lojistik merkez

kars lojistik merkez

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, inşaatı devam eden Kars Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Arslan, ülkeye 21 lojistik merkez kazandırılacağını söyledi.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

TOKİ'den Kars Merkez'e 309 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih açıklandı!

İnşa ettiği yeni konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez projesi için ihale tarihini açıkladı.

TOKİ Kars Merkez'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Kars projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Kars Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kars Merkez 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Kars Merkez son başvuru tarihi 2022!

TOKİ Kars Merkez son başvuru tarihi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede 47 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ'den Kars'ta kurasız konut fırsatı! Başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Merkez projesinde yer alan 47 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı. 

TOKİ Kars Merkez başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Merkez projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi!

Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Peki Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi ne zaman? 

TOKİ Kars Merkez başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Merkez projesinde yer alan 153 adet konut 9 Kasım'da satışa çıkıyor.

TOKİ Kars Merkez'de 202 adet konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'ndeki 202 konutu satışa çıkarıyor. Proje için başvuru dönemi 6 Eylül'de başlayacak.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

kars lojistik merkez Haberi

kars lojistik merkez

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Türkiye’mizin dünyanın lojistik üssü olması adına başlattığımız seferberlik çerçevesinde ülkenin birçok yerinde projeler yapıyoruz. Bu da Türkiye'nin ekonomisinin, sanayisinin ve endüstrisinin büyümesine katkı sunacak." dedi.


İnşaatı devam eden Kars Lojistik Merkezi'ninde incelemelerde bulunan Ulaştırma Bakanı Arslan gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkede sanayinin geliştirilmesi ve ülkenin bir lojistik üssü olması adına bazı projeler yürüttüklerini söyledi.


Ülkeye, 21 lojistik merkez kazandırılacak


Proje kapsamında bugüne kadar 7 lojistik merkezi bitirerek hizmete açtıklarını hatırlatan Arslan, şu bilgileri aktardı:


"Şu anda da inşaat çalışması devam eden 7 lojistik merkezinden biri olan Kars'tayız ve bu 7 lojistik merkezinin hepsinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Ayrıca planlama çalışması yaptığımız, gerek ihale hazırlıkları yapılan, gerek projeleri hazırlanan 7 lojistik merkezinin daha çalışması sürüyor. Böylece ülke genelinde...