27 / 04 / 2024

kars turizmi ne durumda

kars turizmi ne durumda

Kar Sarıkamış'ta turizmcilerin yüzünü güldürdü. Sarıçam ormanları arasında 25 kilometre uzunluğa sahip kayak pistleriyle Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, kar yağışı işletmecileri sevindirdi.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi!

Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Peki Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi ne zaman? 

Kars'ta turistik yapılar restore ediliyor!

Kars'ta yer alan turistik ve tarihi yapılar turizmi canlandırmak için restore ediliyor. 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Kars TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Kars TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Türkiye Finans Kars şubesini açtı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Kars'daki ilk şubesini açtı, şube Türkiye Finans Doğu Anadolu Perakende Bölge Satış Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Kars Merkez TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kars Merkez TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Kars Bülbül Mahallesi'ne imar talebi!

Kars Bülbül Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz yıllarda bir kısmı Şehitler Mahallesine bağlanan kısmını geri istiyor. Bülbül Mahallesi muhtarı Cüneyt Kaya, ''Şehitler Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında imar var ama Bülbül Mahallesinde yok'' dedi.

TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kars Karacaören 2019 nerede? TOKİ Kars Karacaören 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Kars Karacaören 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kars Karacaören 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kars Karacaören 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

10 soruda TOKİ Kars 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kars 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kars 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Kars 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek? İşte 10 soruda TOKİ Kars 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

TOKİ 50 bin konut Kars başvuru detayları!

TOKİ 50 bin konut Kars başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kars 2019 başvuru ücreti kaç lira? TOKİ Kars 2019 fiyatları ne kadar? 

Kars kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kars kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Başvuru döneminin 4 Şubat itibariyle başlayacağı projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

kars turizmi ne durumda Haberi

kars turizmi ne durumda

Dünya standartlarındaki kayak merkezleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahip olan Kars'ın Sarıkamış ilçesi, kışa hazır.


İlçede 3 günden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışının ardından Sarıçam ormanları içindeki Cıbıltepe Kayak Merkezinde kar kalınlığının 30 santimetreye ulaşmasıyla ikinci etap pistlerde kar ezme çalışması yapıldı.


Cıbıltepe Kayak Merkezi mekanik tesisler ve pistler bölgesinden sorumlu KAR-SAR-TUR A.Ş. Genel  Müdürü Sacit Özbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplam uzunlukları 25 kilometreyi bulan 9 pist ve 4 telesiyej ile kayakseverlere hizmet veren Cıbıltepe Kayak Merkezinde sezonu açmak için yeterli karın yağmasını beklediklerini söyledi.


Özbey, yaz döneminde Kars Valiliği, Sarıkamış Kaymakamlığı ve belediyenin desteğiyle pistlerde çalışma yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu:


"Deneyimli ekibimizle mekanik tesislerin tamamını elden geçirdik. Sarıkamış'ın coğrafi konumu, tabii şartları diğer kayak merkezlerinden ayrıcalıklıdır. Buradaki güzellikleri halkımızın...