14 / 05 / 2024

KARSAN E-ATAK

KARSAN E-ATAK

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Futbolcu Caner Erkin’e ‘icra’ şoku!

Eyüpspor’da oynayan Caner Erkin, Ataköy’deki lüks bir konutun alımı için senet imzaladı. Caner Erkin, günü geldiğinde senetlerin ödemesini gerçekleştirdi fakat Erkin’in 120 bin TL'lik iki senedi, 3.bir kişiye verildi. Bu kişi de senetleri Caner Erkin’e karşı icraya koydu. 

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

Karsan'da hedef 1000'inci elektrikli araç

Ticari araç üreticisi firması Karsan, Amerika ve Avrupa kıtasında yollardaki elektrikli otobüs sayısını bu sene 1000'e yükseltecek.

Yatırımcı borsadan çıkış eğiliminde mi? Dövizde atak yaşanacak mı?

Merkez Bankası bankalara TL mevduatta vadenin uzaması durumunda zorunlu karşılıkların sıfırlanması kararını açıkladı. Bu kararın bankaların mevduat faizlerini yükseltmesi beklenirken, borsaya yönelen yatırımcının ise panikle çıkış eğiliminde olduğu kaydedildi.

Emekli promosyon yarışında son düzlükte Yapı Kredi'den atak! Ödeyecekleri rakamı açıkladılar

Emekli promosyon yarışında artık son düzlüğe girilirken, Yapı Kredi bankasından bir atak geldi. Banka ödeyecekleri promosyona ilişkin detayları açıkladı.

Yerli Karsan’dan İtalya çıkarması

İtalya’da atağa kalkan Karsan, bu kapsamda İtalya’nın Bolonya şehrinin toplu taşıma ihalesini kazandı. İhale kapsamında 24 adet kesin ve 7 adet de opsiyonel olmak üzere 18 metrelik elektrikli otobüs ihalesini e-ATA modeli kazandı.

Gümüş fiyatları atak yaptı! Nereden nereye geldi! Yatırımcılar hemen bakın

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Bugün gümüş atak yaparak yükselişe geçerek nereden nereye geldi. Yatırımcılar hemen bakın...

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Gümüş fiyatları atak yaptı! Gümüş fiyatlarında son dakika 8 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. 10 lira seviyelerine kadar gerileyen gümüş bugün atak yaptı. İşte son dakika gümüş fiyatları 8 Temmuz 2022..

Gümüş düşüşe geçti! Gümüşün gramı bugün ne kadar? İşte 19 Nisan 2022 gümüş fiyatı...

Gümüş, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri artarken gümüş fiyatları da atak yaptı. Peki gümüşün gramı bugün ne kadar? Gümüş bugün ne kadar? İşte 19 Nisan 2022 gümüş fiyatı...

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataköy'de okul arazisi şantiye oldu!

İstanbul Ataköy’deki Carya Turizm’e ait arazide Özyazıcı İnşaat’ın müteahhitliğini yaptığı lüks rezidans projesinde okul krizi yaşanıyor. 

KARSAN E-ATAK Haberi

KARSAN E-ATAK

Karsan e-ATAK, pazara özel geliştirilen emniyet kemerli konforlu yeni yolcu koltukları ile şehir içi ulaşımın yanı sıra, Lüksemburg’da şehirler arası toplu taşıma hatlarında da hizmet verecek.

Gücünü kendini kanıtlamış 220 kWh kapasiteli BMW bataryalarından alan Karsan e-ATAK’ın 300 km’lik menzili sınıfının lideri. 8,3 metrelik boyu, 230 kW güce sahip elektrikli motoru ile e-ATAK alternatif akımlı şarj üniteleriyle 5 saatte, hızlı şarj üniteleriyle de 3 saatte şarj olabiliyor.

6 FARKLI OPERATÖRE 89 ADET E-ATAK VERİLDİ

Karsan Üst Yöneticisi (CEO) Okan Baş, gelecek dönemde de Lüksemburg’daki otobüslerin elektriklenme sürecini hızlandırmaya devam edeceklerini belirterek, "Bu sene bizim için, elektrikli modellerimizle yeni ihracat pazarlarına gireceğimiz ve 2021’e kıyasla elektrikli araçlarda üç katı büyüme yakalayacağımız bir yıl olacak." dedi.

Bu yıla vites yükselterek ihracatta bir önceki yıla göre üç kat...