12 / 05 / 2024

Karşıyaka anaokul sayısı

Karşıyaka anaokul sayısı

İzmir’de Karşıyaka Belediyesi, kente iki yeni anaokulu daha kazandırarak, bünyesindeki okul öncesi eğitim kurumlarının sayısı 6’ya çıkarıyor.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMMOB'dan Karşıyaka’daki 'kat sıkıştırması' planlarına dava!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Karşıyaka ve Büyükşehir Belediyeleri'nin onayladığı “kat sıkıştırma” plan notlarına karşı dava açtı. TMMOB, kentsel fiziksel çevrenin iyileştirilmesinin zorunlu olduğuna dikkat çekti.

CarrefourSA market sayısını 640'a çıkarıyor!

CarrefourSA 120 milyon TL yatırım yapıyor. Gıda perakende zinciri 612 olan market sayısını 640'a çıkarıyor.

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

Karşıyaka'ya 2 yeni mahalle merkezi geliyor!

Şemikler’de hayata geçirilen projeyle ‘mahalle merkezi’ sayısını 10’a çıkarmaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesinden Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine de müjde geldi.

Karşıyaka Stadı yeniden dava sürecinde!

Karşıyaka Stadı’nda dava süreci tekrar başladı.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentte inşaatı süren statlarla ilgili olarak yaptığı açıklamalara tepki geldi.

İstek Okulları Karşıyaka Mavişehir'de kampüs açıyor!

İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor.

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

Sivas Karşıyaka Köprüsü'nün ihalesi yapıldı!

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.

Karşıyaka Efsaneleri Futbol Sahası Mayıs'ta açılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde Karşıyaka Efsaneleri Futbol Sahası'nı yaptırdı. Sahanın mayıs ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Karşıyaka anaokul sayısı Haberi

Karşıyaka anaokul sayısı

İzmir’de Karşıyaka Belediyesi, kente iki yeni anaokulu daha kazandırarak, bünyesindeki okul öncesi eğitim kurumlarının sayısı 6’ya çıkarıyor.

Eğitim önem veren Karşıyaka Belediyesi, ilçeye iki yeni anaokulu daha kazandırıyor. Yeni Girne’de, Deniz Baykal Kültür Merkezi’ne taşınan Haberleşme Müzesi’nin yerine kurulacak olan anaokulu, 3 sınıfla 40 öğrenciye hizmet verecek. Mavişehir’deki anaokulunda ise, 6 sınıfta 75 öğrenci eğitim alacak. Eylül ayında açılışı yapılacak anaokullarında, çocukların sosyal ve zihinsel gelişimi için gerekli tüm donanıma sahip modern sınıfların yanı sıra, yaz ve kış bahçesi, uyku odası, televizyon odası, mutfak gibi bölümler de yer alacak.

3 ve 6 yaş arası çocuklara tam gün hizmet verecek anaokullarında, çocuk gelişimi uzmanı eğitmenler ve bakıcı annelerle birlikte, İngilizce, müzik ve beden eğitimi öğretmenleri de görev yapacak. Çocukların zihinsel, fiziksel ve...