04 / 10 / 2024

karşıyaka asansör kazası

karşıyaka asansör kazası

İstanbul Mecidiyeköy'deki asansör kazasının ardından ikinci kaza haberi İzmir Karşıyaka'dan geldi. Karşıyaka ilçesinde bir inşaatın dış cephesinde çalışan 4 işçi, bulundukları asansörün 5. kattan düşmesi sonucu yaralandı.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Karşıyaka'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Torun Center asansör kazası davasındaki ceza ve beraatlere onama!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Torun Center'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin yerel mahkemece 9 sanığa verilen 60 bin 800'er lira adli para cezası ile 16 sanık hakkındaki beraat kararını onadı...

Torun Center asansör kazası davasında 6 kişi beraat etti!

Şişli'de 2014 yılında 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davada, eski TOKİ çalışanı 6 sanığın beraatine karar verildi.

Bakırköy'de asansör kazası: 4 işçi yaralandı!

Bakırköy İncirli Caddesi'nde 7 katlı bir binanın inşaatında talihsiz bir kaza yaşandı. Binada yaşanan asansör kazasında 4 işçi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Karşıyaka'ya 5 yeni yatırım!

AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi’nde açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, önemli kent yatırımlarının müjdesini verdi. 

Torun Center asansör kazasında 9 sanığa para cezası!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin davada yargılanan 9 sanığa, 60 bin 800'er adli para cezası kesildi. 

Karşıyaka Stadı'nın imar değişikliği görüşüldü!

Temeli Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül tarihinde atılan Karşıyaka Stadı'nda imar planı değişikliğine itiraz edildi. Yönetim ve itiraz eden Şehir Plancıları Odası konu ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Şişli Torun Center asansör kazası davasında son durum!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili eski TOKİ çalışanı 6 sanığın, "görevi ihmal" suçundan ikişer yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle yargılanmasına devam edildi

Şişli'deki asansör kazası davası başladı!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin 25 sanığın yargılandığı dava haricinde, haklarında dava açılan 6 eski TOKİ çalışanının yargı süreci başladı.

Torun Center asansör kazasında 9 sanık hakkında hapis istemi!

Savcı, Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan Torun Center asansör kazasına ilişkin davada mütalaasını açıkladı.

Fi Yapı asansör kazasının bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı inşaat şirketine ait şantiyede yaşanan asansör kazasının bilirkişi raporuna göre iş güvenlik uzmanları, ‘Bir kaza geliyor’ diye 4 kez şirketi uyardı. Ama inşaat sürdü ve o asansör düştü. 3 işçi de feci şekilde can verdi!

karşıyaka asansör kazası Haberi

karşıyaka asansör kazası


İstanbul Mecidiyeköy'de geçtiğimiz ay yaşanan, 10 kişinin hayatına mal olan asansör kazasının ardından ikinci kaza haberi İzmir Karşıyaka'dan geldi. Karşıyaka ilçesinde bir inşaatın dış cephesinde çalışan 4 işçi, bulundukları asansörün 5. kattan düşmesi sonucu yaralandı. 


Edinilen bilgiye göre, Örnekköy semti 6076/1 sokaktaki inşaatın dış cephesinde kurulu olan çalışma asansörü, üzerinde binanın camlarını takan işçilerin bulunduğu sırada 5. kattan düştü. Kazada işçiler Anıl Canikli (19), Fikret Keser (29), Sefer Güven (19) ve Erkan Gönül (25) yaralandı.  


Diğer işçilerin çağrısı üzerine olay yerine gelen ambulanslar, yaralılardan Canikli ve Keser'i İzmir Üniversitesi Medical Park Hastanesine, Gönül ve Güven'i ise Karşıyaka Devlet Hastanesine kaldırdı. 


Yaralıların vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Canikli'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, asansörün düşme nedeninin araştırıldığı kaydedildi. 


Olayın görgü tanıklarından Recep Fil,...