07 / 05 / 2024

Karşıyaka Mavibahçe AVM

Karşıyaka Mavibahçe AVM

Elektromekanik taahhüt hizmeti sunan Anel, İzmir’de inşa edilen ve 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedeflenen MaviBahçe Alışveriş Merkezi projesinin elektrik ve mekanik işleri için sözleşme imzaladı.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

İzmir Karşıyaka'daki eğik binalar yeniden inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı üçüncü oturumunda geçen Mart ayında yıkım çalışmalarına başlanan Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi'ndeki eğik binalara yönelik imar planı değişikliği masaya yatırıldı.

Bayraklı ve Karşıyaka'da boşaltılan eğik binalar yıkılmayı bekliyor!

Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde depreme dayanıksız olduğu nedeniyle tahliye edilen eğik binaların yıkılması bekleniyor.

Karşıyaka Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında resmi internet sitesi üzerinden “E-İmar” uygulamasını başlattı. 

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka'daki 5 eğik bina tahliye edilecek!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı bölgesinde yatık duran ve depreme dayanıklı olmadığı raporlanan binalar için valiliğin tahliye tebligatı göndermesiyle 5 binada bulunan bazı mülk sahiplerinin evleri boşaltılıyor.

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

Karşıyaka Mavibahçe AVM Haberi

Karşıyaka Mavibahçe AVM

Ege’nin incisi İzmir’in en gelişmiş Alışveriş Merkezi MaviBahçe Yaratıcı mimarisiile dikkat çekecek MaviBahçe Alışveriş Merkezi, 167 bin m2 inşaat alanınasahip, bodrum katta 2.000 araçlık 2 katlı kapalı otopark, zemin üzerinde 3kattan oluşan 300 bağımsız bölüm ile İzmir’in en gelişmiş ve büyük alışverişmerkezi olacak.

Projede, ilk aşamada 25 kişilik bir ekiple çalışmaya başlayan Anel, projeyi 2015 yılı sonçeyreğinde bitirmeyi hedefliyor. Başladığı her işi takım çalışması ile güvenilir bir şekilde tamamlayan, müşteri memnuniyetini birinci sırada tutanAnel, önereceği elektrik ve mekanik alanındaki hızlı proje çözümleri ileprojenin gelişimine önemli katkılar...