14 / 05 / 2024

karşıyaka rekreasyon alanı ne zaman açılacak

karşıyaka rekreasyon alanı ne zaman açılacak

Karşıyaka Yüksek Vadi Rekreasyon Alanı ile 60 bin metrekare yeşil alana kavuşuyor. Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımı devam eden proje, İzmir Körfezi’ni gören seyir teraslarıyla da kentin yeni çekim merkezi olmaya şimdiden aday...

Belediye Karşıyaka'da arsa satacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Karşıyaka Belediyesi İzmir'de imarlı arsa satacak!

İzmir İli Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İzmir Karşıyaka Şemikler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Karşıyaka'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22052 ada, 2 parselde yer alan 2 bin 127,49 metrekarelik arsa 6 milyon 382 bin 470 TL'ye satıyor...

Karşıyaka'da imar planı iptali!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi'nin ortak yaptığı ilçenin en büyük planlama alanındaki işlemler iptal edildi.

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Bingöl Karşıyaka'da imar tepkisi!

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

karşıyaka rekreasyon alanı ne zaman açılacak Haberi

karşıyaka rekreasyon alanı ne zaman açılacak


Karşıyaka’da Mustafa Kemal ve Zübeyde Hanım Mahalleleri arasında kalan Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde Yüksek Vadi olarak bilinen bölgede yapılmakta olan Yüksek Vadi Rekreasyon Alanı 60 bin metrekare üzerine projelendirildi. İzmir Körfezi manzaralı eğimli bölgede istinat çalışmaları tamamlanırken, eşsiz manzaraya sahip kafeteryanın da inşaatı bitti. Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından büyük bir hızla yapımına devam eden alanda, kafeterya çevresine 390 metrekarelik seyir terası yapılırken, 52 bin metrekarede ise, yeşillendirilecek. Yürüyüş yollarının da bulunacağı Rekreasyon Alanı’nda ayrıca, yapay şelale ile çocuk parkı ve spor alanı da yer alacak. Karşıyaka’nın yoğun yapılaşmadan dolayı yeşil alan konusunda kısır kaldığını vurgulayan Belediye Başkanı Cevat Durak, “Bu açığı, kentin yeni gelişim noktalarında projelendirdiğimiz bu tarz projelerle kapatmaya çalışıyoruz. Karşıyaka’yı yeşille buluşturmak için adeta yoktan yer var...