18 / 05 / 2024

Karşıyaka Stadı için sondaj başvurusu yapıldı

Karşıyaka Stadı için sondaj başvurusu yapıldı

Karşıyaka İlçe Stadı'nın bulunduğu araziye inşa edilecek 15 bin kapasiteli yeni stadın ocak ayında yapılan ihalesini 54 milyon 88 bin TL bedelle kazanan Ali Acar İnşaat çalışmalara başlıyor.

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

Şirketler, halka arz için kuyrukta! Bu yıl 37 şirket halka açıldı, 60 şirket sırada bekliyor!

Borsa İstanbul’un seçimlerden sonra sergilediği performans hem yatırımcıların hem şirketlerin ilgisini artırdı. Yatırımcılar yüksek enflasyona karşı gelirlerini korumak için hisse piyasalarına yönelirken, şirketler de halka açılarak sermaye ihtiyacını karşılıyor.

Google Hesapları Silinme Tehlikesiyle Karşı Karşıya: Bilgileriniz İçin Dikkat!

Google hesabı olan kullanıcılar için endişe verici bir durum: Hesaplarının silinme riskiyle karşı karşıyalar. Bilgilerinizin güvende kalması için atmanız gereken adımlar haberimizde!

Depremde hasarı azaltmak için evlerimizde dekorasyon yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

Deprem felaketlerinde binalar yıkılmasa bile eşyaların hareketi veya bulunduğu yer nedeniyle ölüm veya yaralanmalar meydana gelebiliyor. Peki, böyle bir sonuçla karşılaşmamak için eşyalarımızı nasıl yerleştirmeliyiz?

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Yüksek aidat mağduru olmamak için neler yapılmalı? 

Sitelerde yüksek aidatlar site sakinlerinin en büyük problemlerinden biri. Peki, sitelerde yüksek aidat ile karşılaşılmaması için neler yapılabilir? İşte detaylar...

İstanbul'da deprem için 800 bin TL kaynak ayrıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Strateji ve Geliştirme Başkanlığı, “İstanbul’a 2021 yılında bakanlığınız tarafından depreme karşı önlem almak için ayrılan kaynak miktarı nedir?” sorusuna yanıt verdi. Yanıtta ayrılan kaynağın 800 bin Türk Lirası olduğunu ifade etti. 

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çotanak Stadı için geri sayım başladı!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı açılış için gün sayıyor...

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

Karşıyaka Stadı için sondaj başvurusu yapıldı Haberi

Karşıyaka Stadı için sondaj başvurusu yapıldı


Karşıyaka  İlçe Stadı'nın bulunduğu araziye inşa edilecek 15 bin kapasiteli yeni stadın ocak ayında yapılan ihalesini 54 milyon 88 bin TL bedelle kazanan Ali Acar İnşaat çalışmalara başlıyor. Nisan ayında yer teslimini yapıldıktan sonra geçen haftalarda detaylı işçilik projelerini çizdirerek TOKİ yetkilileriyle tesisi gezip inşaat tabelasını diktiren firma yetkilileri, Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden arazide zemin etüdü amaçlı sondaj çalışmaları yapmasını isteyecek.

Bu ay stada kazma vurmayı hedefleyen firma, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi'nin Yalı'daki projeye karşı çıkması nedeniyle inşaat ruhsatını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kanalıyla almaya çalışıyor. Projenin iptali için Şehir Plancıları Odası, Bölge İdare Mahkemesi'ne, çevre sakinleri ise, Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi'ne dava açtı. Firma ihale sözleşmesine göre inşaat 2016 yılı Nisan ayına kadar bitirilmesi gerekiyor. Ancak...