22 / 05 / 2024

Karşıyaka Stadı yıkıldı mı

Karşıyaka Stadı yıkıldı mı

Karşıyaka'da 15 bin kişilik yeni stat projesinin son durumuyla ilgili açıklamalar yapan Proje Müdürü ve Şantiye Sorumlusu Mimar Ertan Bıyıklı, tesisin 18 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yılmaz Özdil'in kaçak eklentili villasının 25 metrekaresi yıkıldı!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'un Bitez Mahallesi'ndeki villasında yıkım işlemleri devam ediyor. Kaçak eklentilerle 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villadaki eklentilerin 25 metrekaresi yıkıldı...

Sivrice'de Dilek Apartmanı ekipler tarafından yıkıldı!

Elazığ'da yaşanan 6.8'lik depremin ardından,  Dilek Apartmanından 20 kişi sağ olarak çıkarılmıştı, 8 kişinin ise cansız bedenine ulaşılmıştı . Dilek Apartmanı ekipler tarafından  kontrollü olarak yıkıldı...

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın inşaat ruhsatı alınacak!

Karşıyaka Stadı için camianın yüreğine su serpen AK Partili Ayda Maç: ''İnşaat ruhsatını alıp Karşıyakalılar ile paylaşacağız'' diye açıklama yaptı. 

Karşıyaka Stadı için ruhsat alınacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı için ruhsat alınmaya çalışıyor. Yıkılan İlçe Stadı’nın yerine yapılacak 15 bin kişilik proje için çalışmalar yürütülüyor.

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Karşıyaka Stadı yıkıldı mı Haberi

Karşıyaka Stadı yıkıldı mı

Karşıyaka'da 15 bin kişilik yeni stat projesinin son durumuyla ilgili açıklamalar yapan Proje Müdürü ve Şantiye Sorumlusu Mimar Ertan Bıyıklı, tesisin 18 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.


Kulübün resmi sitesinden bilgiler aktaran Bıyıklı, eski İlçe Stadı'nın yıkılıp arazide zemin iyileştirme çalışmalarının başladığını hatırlatarak, "Statik, mekanik, elektrik projeleri ve rüzgar testi tamamlandı. Zemin iyileştirme çalışmalarına hafta sonları dahil 7 gün devam ediyoruz" dedi.


Toplam 1076 jet grout (enjeksiyon) işlemi yapacaklarını kaydeden Ertan Bıyıklı, şöyle konuştu:  "Bunun 200 tanesi tamamladık. Bu çalışmalar 45 gün sonra bitecek. 70-80 günde stat içinde yapılar yükselmeye başlayacak. İhale süresi 700 gündü, 18 ay içinde stadı tamamlayacağız. Henüz boşaltılmamış eski kulüp binasının yanındaki 2 dükkan çalışmalarımızı olumsuz etkiliyor. Stadın yüzde 50'si tamamlanınca sosyal tesis inşaatı başlayacak." Stadın inşaat ruhsatı...