29 / 04 / 2024

karşıyaka stat son durum

karşıyaka stat son durum

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Karşıyaka Stadı ile ilgili görüştü.

Cihan Büyükoral: KSK Stadı'yla ilgili kararı bekliyoruz!

Statla ilgili Danıştay’ın gerekçeli kararını beklediklerini açıklayan divan başkanı Cihan Büyükoral, Kaf-Kaf’ın hayalini omuz omuza gerçekleştireceklerini söyledi

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadı 5 yıldır atıl halde bekliyor! 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stat ihalesi 15 Haziran 2017’de 62 milyon lira bedelle ikinci kere ihale edilmişti. Vatandaşların imar planını şikayet etmesi üzerine ihale iptal edildi...

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

Karşıyaka, stat için davayı bekliyor!

20 yıldır yeni stadının yapılmasını bekleyen Karşıyaka, Ocak 2014 ve Haziran 2017'de yapılan iki ihalesi de iptal edilen projede çevre sakinlerinin açtığı son davanın sonuçlanmasını bekliyor. Davanın önümüzdeki aylarda sonuçlanması bekleniyor...

Karşıyaka Basketbol Stadı ihaleyle satılacak!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı dün gerçekleştirilen mali genel kurulda konuştu. Büyükkarcı, 'Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda ruhsat işlemleri yapılacak ve ardından stat ihaleye çıkılacak.' dedi.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Karşıyaka'dan Çiğli'ye stad!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yılan hikâyesine dönen stat için yeni bir adım attı. Büyükkarcı, “Yalı’nın takipçisiyiz, buradan vazgeçmiş değiliz ancak açılan davalar tıkanırsa alternatif projemiz hazır” diye açıklama yaptı. 

karşıyaka stat son durum Haberi

karşıyaka stat son durum


Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İzmir'de görüştü. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, iki isim İzmir'de davalık olan ve yapımı durdurulan Karşıyaka Stadı'nı masaya yatırdı.

Kulübe yapılacak yeni stadın 10 yıldır yolunu gözleyen Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı, bir dizi ziyaret için İzmir’de bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’la görüştü. Kentte Altınordu’nun düzenlediği 5. U12 İzmir Cup’ın açılışını yaptıktan sonra kırmızı-lacivertli kulübün Torbalı’daki tesislerini gezip Alsancak Stadı’ndaki inşaat çalışmalarını inceleyen Spor Bakanı Bak, akşam saatlerinde İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve siyasilerle Kaya Termal Otel’deki akşam yemeğinde görüştü. Yemeğe spor kulübü başkanlarından yalnız Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı da katıldı. Büyükkarcı, Bakan Osman Aşkın Bak’la öncelikli olarak imar...