29 / 04 / 2024

Karşıyaka tiyatro binası

Karşıyaka tiyatro binası

Kültür Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü; İzmir Karşıyaka'ya yeni tiyatro binası yapacak. 1.000 günde tamamlanacak bina için yapım işi ihalesi 23 Eylül 'de gerçekleştirilecek.

Arnavutluk'ta tiyatro binasının yıkımında şok gözaltı!

Arnavutluk'ta Ulusal Tiyatro binasının yıkımının yıkılmasına karşı çıkan protestocular gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaklaşık 30 kişi arasında Cumhurbaşkanı Ilir Meta'nın eşi de yer alıyor.

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına tepki!

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına karşı çıkan bazı sanatçı ve sivil toplum örgütlerinden aktivistler, yıkıma tepki gösterdi.

Karşıyaka Opera Binası ihalesinin 1. aşaması tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Karşıyaka’da kurulacak Türkiye'nin opera sanatına özel ilk binası için çıkılan yapım ihalesinin birinci aşaması tamamlandı.

Karşıyaka Opera Binası'nın ihalesi 15 Aralık'ta!

Karşıyaka Belediyesi’nin 2006’da gündeme getirdiği ve Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını Senem üstlendiği opera binasının ihalesi 15 Aralık’ta.

Karşıyaka Nergis Parkı imar planı yeşil alan olmalı!

İZMİR Karşıyaka'da Nergis Parkı'nın imar planlarına 'Yeşil alan' olarak geçirilmesini isteyen ve parka dikilen binaya tepki gösteren mahalle halkı, belediye binasının önünde basın açıklaması yaptı.

İzmir Karşıyaka'ya üniversite binası ve spor salonu yapılacak!

Karşıyaka'nın yıllardır süren üniversite hayalini sona erdirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ile dev bir işbirliğine imza attı. Üniversite binası ve spor salonunun inşaatı 18 ayda tamamlanacak.

Karşıyaka Kulübü TOKİ'nin eski binasına taşınıyor!

Yeni stat projesi kapsamında önümüzdeki günlerde yıkılacak kulüp binasının yerine yer arayan Karşıyaka, Toplu Konut idaresi'nin (TOKİ) Mavişehir'deki eski bölge müdürlüğü binasına taşınıyor.

Karşıyaka Sahnesi yeniden inşa ediliyor!

Karşıyaka Sahnesi, modern bir tiyatro mekânı olarak yeniden inşa ediliyor. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü A. Necat Birecik'in temelini attığı tiyatro binası, sanatseverlere yenilenmiş yüzüyle hizmet vermeye devam edecek.

Kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutları okul oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Hizmet binasında gerçekleştirilen Karşıyaka Kalıcı Konutları iş Merkezinin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülmesi projesi ile ilgili ihale

Karşıyaka'da tiyatro binası yapılacak! İhalesi 23 Eylül'de!

Kültür Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü; İzmir Karşıyaka'ya yeni tiyatro binası yapacak. 1.000 günde tamamlanacak bina için yapım işi ihalesi 23 Eylül 'de gerçekleştirilecek.

İzmir Karşıyaka Belediyesi Güneş Tarlası projesini tamamladı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi Güneş Tarlası projesini tamamladı. Kendi imkanları ile yılda 420 bin liralık elektrik üretecek olan belediye, bundan sonra hizmet binası ve bazı sosyal tesisler için ücret ödemeyecek..

1932 yılında Taksim'e tiyatro binası yapılacakmış!

1930 tarihli Vakit Gazetesi'nde yer alan haberde Taksim Anıtı'nın karşısına tiyatro ve konservatuvar binası yapılacağı söylenmiş. Belediye'nin hazırladığı rapora göre İstanbul'da yeni bir tiyatro binasına lüzum varmış.

1930 yılında beş milyon liraya tiyatro binası inşa edilecekmiş!

1930 yılında belediye Taksim'e üç senede asri bir tiyatro binası inşa edecekmiş. Tiyatro binasının inşa edileceği alan ise Taksim Anıtı'nın karşısında ki helanın olduğu yere inşa edecekmiş.

Karşıyaka tiyatro binası Haberi

Karşıyaka tiyatro binası


Kültür Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü; İzmir'de yer alacak tiyatro binası yapım işini ihaleye çıkardı. İhale; 23 Eylül 2014 tarihinde saat 11.30'da Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. 


Tiyatro binasına ihale sözleşmesi imzalandıktan sonra 15 gün içinde başlanacak ve 1.000 gün içinde tamamlanacak. 




İHALE İLANI:

BİNA YAPIMI KÜLTÜR BAKANLIĞI DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 165/4178


BİNA YAPTIRILACAKTIR


İDARİ VE MALİ İSLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ


İZMİR (KARŞIYAKA) TİYATRO BİNASI YAPIM İNŞAATI İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale


Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/104333


 l-İdarenin


a) Adresi : İSTİKLAL CADDESİ ÇIRMEN SOKAK II.EVKAF APARTMANI 8 ULUS ALTINDAĞ/ANKARA


b) Telefon ve faks: numarası3123245200 - 3123244829


c) Elektronik Posta...