03 / 05 / 2024

Karşıyaka voleybol alt yapı tesisi

Karşıyaka voleybol alt yapı tesisi

Karşıyaka Voleybol Başkanı Serkan Ergüven ve şube yönetiminin camiadan destek alarak imece yoluyla yapmaya çalıştığı altyapı tesisinin temeli atıldı.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Bayraklı ve Karşıyaka'da boşaltılan eğik binalar yıkılmayı bekliyor!

Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde depreme dayanıksız olduğu nedeniyle tahliye edilen eğik binaların yıkılması bekleniyor.

Karşıyaka'daki 5 eğik bina tahliye edilecek!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı bölgesinde yatık duran ve depreme dayanıklı olmadığı raporlanan binalar için valiliğin tahliye tebligatı göndermesiyle 5 binada bulunan bazı mülk sahiplerinin evleri boşaltılıyor.

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

Tokat Karşıyaka'ya bisiklet ve yürüyüş yolu!

Tokat Belediyesi'nin Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arasında hayata geçirdiği bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Karşıyaka Eski Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Eski Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkımı tamamlanıyor. Yıkılan binanın yerine Sağlık Bakanlığının bu yıl ki yatırım planı içerisine alınan 150 yataklı modern, konforlu ve dijital alt yapıya sahip yeni hastane geliyor.

Karşıyaka'da voleybol altyapı tesisinin temeli atıldı!

Karşıyaka Voleybol Başkanı Serkan Ergüven ve şube yönetiminin camiadan destek alarak imece yoluyla yapmaya çalıştığı altyapı tesisinin temeli atıldı.

Karşıyaka sokakları asfalt bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi 6244 sokak 2 aydır asfalt bekliyor. Alt yapı çalışmalarının ardından kaderine terkedilen sokaklarda kazılan yerlerin üstü kapatıldı. Ancak asfaltlanmadan bırakıldı.

Karşıyaka Şemikler yaya geçidi istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Şemikler İlkokulu'nun öğrenci velileri, İZBAN'ın altından veya üstünden yayalar için bir geçit yapılmasını istedi.

Eminevim 86.şubesini Karşıyaka'da açtı!

Müşterilerine faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, seksen altıncı şubesini İzmir Karşıyaka’da yoğun bir katılımla birlikte açtı.

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Ocak ayında boşaltılacak. Poliklinik yapılacak güçlendirme işleminin ardından tekrar hizmet verecek.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımına itiraz geldi!

Karşıyaka İlçe Stadı'nın 15 bin kapasiteyle yenileme ihalesini alan inşaat firması, hafta içinde kulübe yazı göndererek Yalı Tesisleri'nin 1 hafta içerisinde boşaltılmasını isterken, şubeleri ortada kalma korkusu sardı.

Karşıyaka Stadı yıkılıyor!

Karşıyaka'nın 15 bin kapasiteyle yenilecek İlçe Stadı'nın ihalesini alan Ali Acar İnşaat, kulübe yazı göndererek yıkım işlemlerine başlayacakları için tesislerin 1 hafta içinde boşaltılmasını istedi.

Karşıyaka voleybol alt yapı tesisi Haberi

Karşıyaka voleybol alt yapı tesisi

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri içindeki havuzun bulunduğu alana yapılması planlanan voleybol altyapı tesisinin temelleri 22 farklı kaynaktan sağlanan destekle atılırken şube, salonun tamamlanması için kaynak arayışını sürdürüyor.


"Birliğimizden doğan kuvvet sayesinde her geçen gün hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz" diyen Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven, "Şu ana kadar 'Bir parke de sen koy' kampanyamıza katkı koyan Karşıyaka sevdalıları her geçen gün artıyor. İnanıyoruz ki bu kişi ve kurumların sayısı her geçen gün artacak ve altyapımızın geleceğini hep birlikte inşaa edeceğiz" dedi.


Yeni...