02 / 05 / 2024

karşıyaka yeni stat

karşıyaka yeni stat

İzmir'de yapılacak 3 stadın 9 Eylül'de gerçekleştirilecek temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uslu: "3 stadı da en kısa sürede İzmir'e kazandıracağız" dedi.

Aziz Kocaoğlu: Statların kapasitesi yetersiz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir 'deki spor kulüplerinin başkanlarıyla Asansör Restoran'da yaptığı toplantıda TOKİ tarafından yaptırılması öngörülen statların kapasite açısından yetersiz olduğunu dile getirdi

Aziz Kocaoğlu:Uzundere ve Örnekköy arazilerini bize devredin 25 bin kişilik stat yapalım!

Aziz Kocaoğlu, 15'er bin kişilik statların kapasite açısından yetersiz olduğunu belirterek Uzundere ve Örnekköy'deki arazilerin kendilerine tahsis edilmesi durumunda 25'er bin kişilik iki stadı da yapmaya hazır olduklarını belirtti.

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadı 5 yıldır atıl halde bekliyor! 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stat ihalesi 15 Haziran 2017’de 62 milyon lira bedelle ikinci kere ihale edilmişti. Vatandaşların imar planını şikayet etmesi üzerine ihale iptal edildi...

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

Beymen Hilltown Karşıyaka açıldı!

Beymen, yeni mağazası Beymen Hilltown Karşıyaka'yı İzmir'de hizmete açtı.

Karşıyakalı taraftarlar stat istiyor!

İzmir’de stadı olmayan tek kulüp olan Karşıyaka’nın taraftarları stat istiyor. Yapımı yılan hikayesine dönen stat ile ilgili taraftarlar harekete geçme kararı aldı.

Karşıyaka, stat için davayı bekliyor!

20 yıldır yeni stadının yapılmasını bekleyen Karşıyaka, Ocak 2014 ve Haziran 2017'de yapılan iki ihalesi de iptal edilen projede çevre sakinlerinin açtığı son davanın sonuçlanmasını bekliyor. Davanın önümüzdeki aylarda sonuçlanması bekleniyor...

karşıyaka yeni stat Haberi

karşıyaka yeni stat

İzmir'de yapılacak Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temeli, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 9 Eylül'de Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak.


Birçok kaynakta Türkiye'de futbolun ilk oynandığı kent olarak adlandırılan İzmir, Süper Lig hasretini Göztepe ile sonlandırırken, modern statlar için de gün saymaya hazırlanıyor.


Süper Lig'in ilk yıllarından itibaren aynı anda 5 takımla temsil edilen İzmir, sonraki süreçte ise sportif başarısızlığın yanı sıra tesislerde de sorun yaşadı. Akdeniz Oyunları, Üniversite Oyunları gibi önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan kentte son dönemde yapılmak istenen statların inşası bazı engeller nedeniyle başlayamadı.


Stat sorunu yaşayan İzmir takımları, bazı maçlarını başka şehirlerde oynamak zorunda kaldı. İzmir merkezinde halen Atatürk Stadı, Bornova Stadı ve Yeni Buca Stadı takımlara ev sahipliği yapıyor.


Geçmişte birçok milli takım maçına sahne olan...