28 / 04 / 2024

Karsta inşaat bitiyor

Karsta inşaat bitiyor

Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut Aydın, inşaat sezonunun Kars’ta 1 Kasım, Kağızman ilçesinde de 15 Kasım’da sona ereceğini açıkladı.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Taksim Cami'nin inşaatı bitiyor!

Taksim Meydanı'nda 17 Şubat  2017 tarihinde yapımına başlanılan Taksim camii inşaatında sona gelindi. Büyük bir bölümü tamamlanan caminin pencere camları takılmaya başlandı...

Doğu Garajı’nda inşaat Şubat'ta bitiyor!

Müze konsepti ile kültür turizminin hizmetine sunulacak Doğu Garajı’nda inşaat çalışmaları Şubat'ta tamamlanacak. Müze konsepti ise Mart ayında hizmete açılacak.

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

Çotanak Stadı'nın kaba inşaatı bitiyor!

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun'da yapımı devam eden Çotanak Stadı'nın inşaatında incelemelerde bulundu. Stadın kaba inşaatının yüzde 88'i tamamlandı..

3. Havalimanı'nın inşaatı yüzde 55 tamamlandı!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda inşaat tam gaz devam ediyor. Yüzde 55’lik kısmı tamamlanan projede asansör ve merdiven montajı başlarken, kontrol kulesinin de kaba inşaatı bitiyor.

Bayburt Soğukgöze Barajı'nın inşaatı bu yıl bitiyor!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Bayburt’un merkeze bağlı Güçlüyolu deresi üzerinde hayata geçirilen Soğukgöze Barajı’nın inşaatında sona gelindi. Proje çalışmalar tamamlanıyor.

Manisa Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nin kaba inşaatı bitiyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nce inşa edilen Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi. Projenin kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Isparta Pirimehmet Otoparkı'nın inşaatı bitiyor!

Isparta Belediyesi tarafından Pirimehmet Mahallesi'nde inşa edilen 4 katlı otoparkın inşaatında sona gelindi. Pirimehmet Otoparkı'nın yazın hizmete açılması bekleniyor.

Darbecilerin yargılanacağı salon inşaatı bitiyor!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yargılamaların yapılacağı, bin 545 kişi kapasiteli Türkiye'nin en büyük duruşma salonunun inşaatında sona yaklaşıldı.

Antalya Muratpaşa'daki STK merkezinin inşaatı bitiyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nin Doğuyaka'da yaptırdığı, sivil toplum merkezi inşaatının nisan ayında tamamlanacağı kaydedildi. Muratpaşa Belediyesi Sivil Toplum Merkezi, Antalya'daki tüm dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirecek.

Çin'in inşaat sektöründe frene basma eğilimi var!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya "Çin'de 2016 yılının son çeyreğinde bir hareketlenme beklemiyoruz, inşaat sektöründe frene basma eğilimi devam ediyor ama bir taraftan da doğaltaş stokları bitiyor." dedi.

TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatı bitiyor!

Ankara Etimesgut Belediyesinin, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek.

Karsta inşaat bitiyor Haberi

Karsta inşaat bitiyor

Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut Aydın, inşaat sezonunun Kars’ta 1 Kasım, Kağızman ilçesinde de 15 Kasım’da sona ereceğini açıkladı.  Aydın ayrıca, 6306 sayılı yasadan yararlanan 94 kişiye de yardımda bulunduklarını belirtti. Kars Barajıyla ilgili de açıklama yapan Aydın şunları söyledi:


“Kars Barajı ile ilgili köyümüz Boğazköy ve Çamçavuş köylerimizin muhtarlıkça köy tüzel kişiliği yeni yerleşim yeri olarak tespit edilen alanda çalışmalar devam ediyor. Tapu işlemleri devam etmekte. Köy tüzel kişiliğine geldikten sonra imar planlarını çizip askıya çıkacağız. Her iki köyümüzde Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünden kamulaştırma bedellerini almış. Bu iki köyümüzde Çamçavuş’ta 90 aile var bu 90 aile fiziksel iskan istedi. Yeni köy tüzel kişiliği alındıktan sonra evlerinin yapımı bizim kendi il müdürlüğümüz tarafından yürütülecek. Krediler verilecek ev...