04 / 05 / 2024

karşuyakaya marina yapılacak mı

karşuyakaya marina yapılacak mı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Karşıyaka Nikah Sarayı ile Vapur İskelesi arasındaki bölgeye yapacağı Karşıyaka Yat Limanı Projesi'ne Karşıyaka Belediye Meclisi'nden ret kararı çıktığı bildirildi...

4 milyon aileye elektrik faturası destek müjdesi! Aylık 260,19 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

4 milyon aileye elektrik faturası desteği verilecek. 5 kişi ve üstü haneye 150 Kwh karşılığı aylık 260,19 lira ödeme yapılacak. Elektrik faturası destek ödemesi başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

Son dakika Memurun fazla mesai ücretine yüzde 87 zam yapılacak! İşte memur 2024 saat başına fazla mesai ücretleri... 

Devlet memurlarının fazla mesai ücretine yüzde 87 zam yapılacak. 2025 yılında 5 lira 40 kuruştan 10 lira 10 kuruşa çıkarılacak. Memurun fazla mesai ücretine yüzde 87 zam geliyor! İşte 2024 saat başına fazla mesai ücretleri... 

Denizbank personel alımını duyurdu! İşte alım yapılacak pozisyon ve şartları!

Denizbank personel ihtiyacını karşılamak için alım yapacağını duyurdu. İşte alım yapılacak pozisyon ve detayları!

Memur zammında son dakika gelişmesi! Memur ek zam istiyor! Memurlara temmuz öncesi seyyanen zam yapılacak mı? 

Memurlar, ekonomik kriz ve enflasyon karşısında maaşlarının eridiğini dile getirerek temmuz ayı gelmeden ek zam talep etti. Memurlara temmuz öncesi seyyanen zam yapılacak mı?  Memura ara zam yapılır mı? İşte memur zammında son dakika gelişmesi...

Devletten üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme! Karşılıksız ödeme için e-devletten başvuru yapılacak!

Devlet, üniversite öğrencilerine destek programı sunuyor. Bu destek kapsamında üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme yapılacak. Üstelik ödemeler karşılıksız olarak sağlanacak. Üniversite öğrencileri için oldukça faydalı olan ödeme ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Emekli için 5 bin lira ödeme yapılacak! O kamu bankasından emekliye jest!

Banka, emekliler için cazip kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. Emekli vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 5.000 TL'ye kadar anında ödeme yapılacak kredi paketleri duyuruldu.

İŞKUR üzerinden büro personeli alımı başladı! Tam 1343 kişi alım yapılacak, başvuru detayları neler?

İŞKUR son olarak büro personeli alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu olması beklenen adaylardan toplamda 1343 kişi seçilecek. Başvuru şartlarını karşılayan adayların Türkiye içerisinde yer alan farklı illere görevlendirmeleri yapılacak.

Emeklilere çifte bayram yaşayacak! Nisan ayını bekleyin! Emekli ve memura ek zam yapılacak mı? İşte detaylar!

Memur ve emekli maaşına yapılan 2023 yılı zamları yaşanan yüksek enflasyon karşısında tükendi. Milyonlarca emekli ve memurun aklında aynı soru “Emekli ve memura ek zam yapılacak mı?” İşte detaylar!

Kanal İstanbul çevresine yapılacak 27 bin 250 konutun imar uygulaması askıda!

Kanal İstanbul’un çevresinde, Arnavutköy Baklalı’da yapılacak toplam 27 bin 250 konutun net arsa tapularının belirlenip inşaat ruhsatı alınmasının önünü açacak imar uygulaması askıya çıkarıldı.

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

karşuyakaya marina yapılacak mı Haberi

karşuyakaya marina yapılacak mı


Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ağustos ayı meclis toplantısında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Karşıyaka İskelesi ile Nikah Sarayı arasında kalan bölge için hazırladığı Karşıyaka’daki Yat Limanı Projesi’ne ilişkin imar planı önerisinin, yat limanı için seçilen bölgenin ulaşım, ticaret ve coğrafik açıdan olumsuzluklara yol açacağı gerekçesiyle oy birliği ile reddedildiği belirtildi.


Açıklamada, Bakanlığın, ÇED raporu için görüş istediği kurumlardan biri olan Karşıyaka Belediyesi'nin ağustos ayı meclis toplantısında, Bakanlığın yat limanı amaçlı hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı önerisinin görüşüldüğü ve ret kararı alındığı kaydedildi.


Karşıyaka Nikah Sarayı ile Vapur İskelesi arasındaki bölge için hazırlanan projenin yer seçiminin yanlış olduğunun vurgulandığı Karşıyaka Belediyesi raporunda, şu gerekçelere yer verildi:


"Yat limanının kuzeyinde kalan Cemal Gürsel Caddesi ile ana ulaşımın sağlanması mümkün değildir. Yat limanı proje...