04 / 05 / 2024

kartal 2014 yeni projeler

kartal 2014 yeni projeler

AVM ve ofislerden oluşan Soma Grubu Kartal projesinin lansmanı 3 ay sonra yapılacak. Soma Grubu, Kartal projesinin lansmanı ile Spine Tower projesinin açılışını birlikte yapacak.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen DünyaŞehir Kartal projesi, Kartal'da inşa ediliyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2022'de yapılması planlanıyor.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal'da bisiklet yolu projesi hayata geçiyor!

İBB, WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ve Sağlıklı Şehirler Ortaklığı, Kartal'da yeni bir bisiklet yolu projesi için çalışmalara başladı.

Kartal'da yeni binalar yükseliyor!

Kartal'da Yeşilyurt apartmanın çökmesi sonrasında yıkılan binaların yerine kısa sürede yenileri yükselmeye başladı.

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Kiler GYO'dan Beylikdüzü ve Kartal'a yeni proje!

2,7 milyar liralık beş projesi devam eden Kiler GYO, bu yıl Kartal ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje geliştirmeyi planlıyor. 

AND Ankara projesi 2019'da satışta!

Kartal'daki yeni projesi AND Frekans'ı satışa çıkaran AND Gayrimenkul, Ankara projesini 2019 yılında lanse edecek.

Daire Kartal’dan arabalı ev fırsatı!

Bodur Gayrimenkul’ün “Bir Kale rezidansı” olarak Kartal’da inşa ettiği ‘Daire Kartal’ projesi, yeni kampanyalarla konut sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 

İva Line Bahçelievler'de ön talep toplanıyor!

İva Yapı Bahçelievler ve Kartal'da yeni proje inşa edecek. Konut projesi olarak dizayn edilen projelerin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. İva Line Bahçelievler'de ön talep toplanıyor.

kartal 2014 yeni projeler Haberi

kartal 2014 yeni projeler


Soma Holding iştiraki Tilaga A.Ş, Kartal'da hayata geçirdiği projesi 3 ay sonra satışa sunacak. Soma Holding Kartal projesinde ofis ve AVM alanları yer alacak. Kartal projesinin lansmanı ile birlikte Maslak'taki Spine Tower projesinin açılışı yapılacak.


İnanlar İnşaat 2012'de söz konusu arsada bölgedeki ikinci projesini inşa edecekti. Ancak arsa sahipleri sözleşmeyi tek taraflı feshedince, arsa Soma Grubu'nun oldu. 



Tel : 212 282 81 04

Web: