19 / 05 / 2024

Kartal Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli

Kartal Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli

Kartal Belediyesi ile TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve İzoder’in ortaklaşa düzenlediği Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

Altındağ Belediyesi kagir apartman ve arsa satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan kagir apartman ve arsayı satışa çıkardı.

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ev sahipleri, kiracılar ve site yönetimleri dikkat! Aidat zammı yaparken bunları gözden kaçırmayın!

Gayrimenkul hukuku uzmanları ve tüketici dernekleri, apartman ve site aidat rakamlarının genel kurulda yetki almadan yükseltilemeyeceğine dikkat çekti. İşte apartman ve site aidatları ile ilgili tüm bilinmesi gerekenler...

Vatandaşları çıldırtan site aidatlarında flaş gelişme! Apartman ve site yöneticileri buna ne diyecek?

Site aidatlarına yapılan fahiş zamlar insanları isyan ettirmişti. Zamlar resmen kira fiyatlarını aşarken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı harekete geçti. İşte detaylar...

Konut sitelerinde çift aidat dönemi! 10 bin liraya kadar yükseldi! Ev sahipleri ve kiracılara şok!

Konut sitelerinde çift aidat dönemi resmen başladı. Pek çok apartman ve sitelerde aidatlar, yüzde 200'leri bulan oranlarda arttı. İşte ayrıntılar...

Apartman ve site aidatları yüzde 100 zamlanabilir

Ocak ayında açıklanan enflasyon ve asgari ücrete gelen zamlar zaten enflasyon nedeniyle büyük oranda zamlanan site aidatlarının yeniden zamlanmasını gündeme getirecek.

Belediyeden büyük fırsat! Başkent Ankara'da kagir apartman ve arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara Altındağ'da yer alan kagir apartman ve arsayı satışa çıkardı. 

Başkentte istinat duvarı çöktü!  4 apartman ve 1 gecekondu tahliye edildi!

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde heyelan sebebiyle  istinat duvarının çökmesi sonucu 4 apartman ve 1 gecekondu boşaltıldı. İşte konuyla ilgili detaylar...

Beyoğlu'nda 20 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 86 ada 30 parselde yer alan apartman ve arsasını 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Tam kapanmada apartman yöneticilerine yeni görev!

Önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Tam Kapanma Tedbirleri kapsamında apartman ve site yöneticilerine binalarında oturanlar ve kural ihlali yapan sakinleri uyarma yükümlülüğü verildi.

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serra Kahyaoğlu tarafından kuruldu.

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Kartal Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli Haberi

Kartal Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli

 Kartal Belediyesi ile TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası,  İnşaat Mühendisleri Odası ve İzoder’in ortaklaşa düzenlediği Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 


İki oturum şeklinde düzenlenen panele Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, İmar ve Şehircilik Müdürü Müjgan Özer, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, İmar Müdürlüğü personeli ve çok sayıda alanında uzman, mühendis, kurum temsilcisi katıldı.


Çok sayıda apartman ve site yöneticileri ile vatandaşın katıldığı panelin açılış konuşmasını yapan Makine Mühendisleri Kartal Şubesi Yürütme Kurulu Başkanı Şeref Parlak, Kartal Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi: “Kitle örgütü olan Makine Mühendisleri Odası’nın topluma ve üyelerine karşı birçok sorumluluğu...