19 / 05 / 2024

Kartal-Atalar kampanya

Kartal-Atalar kampanya

Kartal-Atalar’ın en prestijli konut projesine haziran ayında start veren STCA Gayrimenkul, ister yüzde 25 peşinat, 60 ay yüzde 0 faiz ister yüzde 25 peşinat, yüzde 0,99 faiz 120 ay vade kampanyalarını kasım sonuna kadar uzattı.

Kartal Atalar Harmony Sitesi'nde lansmana özel indirim! Yeni proje!

Karagülle İnşaat tarafından Kartal Şehit Hakan Kurban Caddesi üzerinde inşa edilen Kartal Atalar Harmony Sitesi lansmana özel indirim fırsatlarıyla satışta. Peki Kartal Atalar Harmony Sitesi'nde konut fiyatları ne kadar?

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Atalar Bamteli Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalar Bamteli Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Şahin tarafından kuruldu. 

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya... 

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya! 

Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon projesinde yaşam başladı. Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. 

Kartal-Atalar kampanya Haberi

Kartal-Atalar kampanya

30 yıldır inşaat sektörüne kapı, mutfak ve banyo çözümleri sunan Aslandağ Group’un yapı sektöründeki tüm tecrübesini yansıttığı STCA Gayrimenkul, Kartallife-Atalar projesi için geliştirdiği 2 süper kampanya ile büyük ses getirmişti. Gelen talep üzerine STCA Gayrimenkul, kampanyanın süresini kasım sonuna kadar uzatma kararı aldı. Konuyla alakalı bir açıklama yapan STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, “Bildiğiniz üzere ülkemiz çok zor bir dönemi geride bıraktı. Biz de bu zor günlerde birlik ve beraberlik sağlamak adına ‘Fırsat bizden, ödeme koşulunu belirlemek sizden’ demiş ve ister yüzde 25 peşinat,  60 ay yüzde 0 faiz ister yüzde 25 peşinat, 0,99 faiz 120 aya kadar vade seçeneği olmak üzere 2 süper kampanya hazırlamıştık. Şimdi de büyük ses getiren kampanyamızın süresini kasım sonuna kadar uzatma...