30 / 04 / 2024

Kartal Atalar Kartallife teslimleri

Kartal Atalar Kartallife teslimleri

STCA Gayrimenkul’un, Kartal Atalar’daki ikinci projesi Kartallife’ın inşaat ve satışı başladı. 104 daireden oluşan 60 milyon liralık proje, mahalle konseptine butik bir anlayış getiriyor.

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kartallife Atalar'da 120 ay 0,98 faizle!

Kartallife Atalar'da 120 ay 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Kartallife Atalar projesi tek blokta 104 daireden oluşuyor. 

Kartallife Atalar ödeme kampanyası!

Kartallife Atalar ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim dairelerin yer aldığı proje tek blokta 104 daireden meydana geliyor. 

Kartallife Atalar'da Anneler Günü kampanyası!

Kartallife Atalar'da Anneler Günü kampanyası kapsamında pırlanta gibi daireler satılıyor. Projeden ev alan 5 şanslı kişiye  5 taş pırlanta yüzük hediye ediliyor. 

Kartallife Atalar'da son daireler, son fırsatlar!

STCA Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Kartallife Atalar'da kalan son daireler için son fırsatlar sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Atalar Bamteli Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalar Bamteli Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Şahin tarafından kuruldu. 

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Atalar Kartallife fiyat listesi 2017!

Atalar Kartallife fiyat listesi 476 bin TL'den başlıyor. Kartallife Atalar projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Kartallife-Atalar’da son 16 daireye özel ödeme kampanyası!

Kartallife-Atalar’da son 16 daire, yüzde 10 indirim ayrıcalığı ve kolay ödeme koşullarıyla şanslı sahiplerini bekliyor.

STCA Gayrimenkul Kartal'da konutun değerini 6 kat artırıyor!

Ada bazlı kentsel dönüşümün en güzel örneğini oluşturan Kartal’ın gözbebeği Atalar’da hayata geçirdiği lüks kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren STCA Gayrimenkul, konutun değerini 6 kat artırıyor.

DKY Sahil Konutları teslim tarihi!

DKY Sahil Evleri İstanbul Kartal Atalar Sahili'nde DKY İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 14 Mayıs'a kadar cazip ödeme seçenekleri uygulanıyor...

Referans Kartal Atalar Mahallesi fiyatları!

Referans Kartal Towers projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Kartal Atalar Kartallife teslimleri Haberi

Kartal Atalar Kartallife teslimleri

STCA Gayrimenkul’un, Kartal Atalar’daki ikinci projesi Kartallife’ın inşaat ve satışı başladı. 104 daireden oluşan 60 milyon liralık proje, mahalle konseptine butik bir anlayış getiriyor.



Aslandağ, kökeni marangozluktan gelen bir grup. Baba mesleğini daha sonra teknolojiyle birleştirip Artella markasıyla kapı, mutfak ve banyo üretimi yapmaya başlayan Aslandağ Group, bugün başta Bağdat Caddesi olmak üzere İstanbul’un çeşitli lokasyonlarında yükselen markalı büyük konut projelerinde Artella markasıyla yer alıyor. Hatta Artella olarak Bağdat Caddesi pazarının yüzde 60’ına sahip.


Konut projelerinde ulaştığı bu pazar payından sonra kendi konut projesini yapmak isteyen Aslandağ Group, 2009 yılında STCA Gayrimenkul’ü kurdu. Gayrimenkul sektörüne geçen yıl Yuvam Kartal-Atalar ile adım atan şirket, bu projenin inşaatına devam ederken, Kartallife-Atalar projesinin inşaat ve satışına da başladı.


104 dairelik proje


STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı...