04 / 05 / 2024

Kartal Balkon

Kartal Balkon

Çukurova Kent Yapı, Kartal’da yeni bir projeye başladı. Firma, deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projenin adını ‘Balkon’ koydu. Proje çeşitli büyüklükte 245 konuttan oluşuyor.

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Kartal Çukurova Balkon’dan 78 farklı daire alternatifi!

Çukurova Kartal projesinde yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 ay 0.98 faizle her zevke ve ihtiyaca uygun hemen teslim kira garantili daireler...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı!

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal bölgesinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri dizayn edildi.

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Kartal Çukurova Balkon'da hemen teslim daireler!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon’dan kişiye özel ödeme seçeneği ile her ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipi bulunuyor...

Çukurova Balkon'da daireler hemen teslim ediliyor!

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Balkon'da ramazan müjdesi!

Kartal Çukurova Balkon projesinde 325 bin TL’ye yüzde 5 peşinat ve 10 yıl vade ile hemen teslim daire...

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Kartal Balkon Haberi

Kartal Balkon


Çukurova Kent Yapı, Kartal’da yeni bir projeye başladı. Firma, deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projenin adını ‘Balkon’ koydu. 


8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı 2 bloktan oluşan bir rezidans projesi olan Çukurova Balkon, 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklükte 245 konuttan oluşuyor. Projede tüm dairelerde balkon yer alıyor.  

Büyüklüklerine göre 240 bin lira ila 775 bin liradan başlayan fiyatlarla satışına başlanan projede lansmana özel ‘sıfır peşinat ve bir yıl sonra’ ve vade farksız ödeme planı...