28 / 04 / 2024

Kartal Belediyesi

Kartal Belediyesi

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Kartal'da 20 mahallede yol çalışmaları sürüyor!

Kartal’ı örnek bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken bu çalışmalar sırasında yeşil alanları ve ağaçları korumaya büyük özen gösteriyor.

İstanbul Kartal'da yeni hizmet binaları oluşturuluyor!

Kartal Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan okullarda, öğrencilerin daha nitelikli bir ortamda eğitim alabilecekleri fiziksel şartları sağlamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Kartal Belediyesi naylon poşeti yasakladı!

İstanbul’un Kartal belediyesi, sınırları içinde naylon poşet kullanımını yasakladı. Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr.Dilek Kars, doğa dostu poşetlerin dağıtımına başladığını aktardı.

Kartal, Pendik ve Sultanbeyli birbirine bağlandı!

Kartal Belediyesi; Kartal, Pendik ve Sultanbeyli’yi birbirine bağlayan Gülden Caddesi ile devamındaki Asil Türk Caddesi’nin asfalt çalışmalarında sona geldi.

Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz etkinliği yarın!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve TAK işbirliği ile 8 Eylül Salı saat:18:00’de Yakacık Meydanı’nda, “Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz” etkinliğinin açılışı gerçekleştirilecek.

1939 yılında Kartal içme suyuna kavuşacak!

1939 yılında küçük bir kasaba olan Kartal, Kaymakam Bahir Öztrak'ın gayretleriyle içme suyuna kavuşacakmış. Yakacık suyunun açılacak su yollarıyla Kartal'a getirilmesi için 40 bin liralık bir keşif planı hazırlanmış.

Kartal Belediyesi Konya İnşaat Fuarı'na katıldı!

Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12. Konya İnşaat Fuarı 'na katıldı.

Kartal Belediyesi çevre ödülü aldı!

Uluslararası II. İstanbul Karbon zirvesi, Grand Cevahir Otel'de yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İTÜ desteklikli zirve büyük ilgi gördü.

Kartal Belediyesi alt yapı ve üst yapı projelerini hızlandırdı!

Kartallı vatandaşların rahat bir ortamda yaşaması noktasında çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor...

Kartal yerinde dönüşümle yenileniyor!

İstanbul'un en önemli ilçelerinden biri olan Kartal, yerinde dönüşüm modeliyle yenileniyor. Belediyenin dönüşüme büyük destek verdiği bölgede eski siteler yıkılıp hızla yenileri yapılıyor.

Kartal kentsel dönüşümde öncü!

Kartal Afyon Kale Spor Derneği'ni ziyaret eden Ömer Fethi Gürer, yerinde dönüşüm, deprem dönüşümü ve kentsel dönüşümde Kartal Belediyesi'nin öncü olduğunu da belirtti.

Kartal Belediyesi TAK Kondu proje yarışması sonuçlandı!

Kartal Belediyesi Tasarım Araştırma Katılım Kartal’ın, mahalleliler ile tasarımcıları buluşturarak yenilik, empati, tartışma ve çözüm ortamı sunmayı hedefleyen TAK Kondu’ları için açtığı proje yarışması sonuçlandı. Tasarımcılara ödülleri verildi.

Kartal Belediyesi ilçedeki ruhsata aykırı yapıları yıktıracak! İhalesi 25 Kasım'da!

Kartal Belediyesi; ruhsata aykırı yapıların yıkım işini 25 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İhale sonrasında işe 3 günde başlanacak ve 180 günde tamamlanacak.

Kartal'da yol genişletme çalışmaları ağaçlar kesilmeden sürüyor!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün, imar planlarının yapıldığı ve trafiğin yoğun olduğu alanlarda yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Fen işleri yetkilileri, ağaçların kaldırım kısmında korunarak kaldırımı ağaçlara göre düzenleyecek...

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Metruk bina yıkımında rekoru Kartal’ın!

Kartal'da hem vatandaşlar hem de çevre için tehlike meydana getiren metruk yapılar ile ilgili sürekli bir çalışma modeli geliştiren Kartal Belediyesi 1 sene içerisinde hatırı sayılır sayıda metruk binanın yıkımını yaptı.

Kartal'a dev spor kompleksi müjdesi!

Kartal Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı yeni projelerle ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, teknik ekipten bilgi alarak devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.

Kartal’daki 3 katlı binaya riskli raporu verildi!

Kartal’daki Karlıktepe Mahallesi, Yurttaş Caddesi’nde bulunan 3 katlı binada oturanlar, şubat ayında Kartal Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne başvuru yaptı.

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kartal’da metruk binaya geçit yok! 

Kartal’da tehlike taşıyan metruk binaların yıkımına başlandı.  Kartal Belediyesi, Kartal Yunus Mahallesi Yiğithan Sokak’taki 4 katlı 3 metruk binayı yıktı.

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

Kartal'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi ekipleri Yunus Mahallesi'nde daha önce yangında hasar gören 2 katlı metruk binanın yıkımı gerçekleştirdi...

Kartal Hürriyet Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi Hürriyet Mahallesi'nde yer alan metruk binayı yıktı.

Kartal'daki 101 riskli metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi, vatandaşlara ve çevreye risk oluşturan metruk binalar ile 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu alınan binaların yıkımını gerçekleştirdi. Bölgede bulunan 101 riskli metruk bina yıkıldı.

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

Kartal Belediyesi, metruk binaların yıkımına devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatı ile Kartal’da tehlike yaratan terk edilmiş binalar ve 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu bulunan binaların yıkım işlemleri sürüyor...  

Kartal Belediyesi Haberi

Kartal Belediyesi


Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofislerinden birini bağışladı. Ünlü iş adamı imza töreni için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.


İmza töreninde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı’nın yanı sıra; Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay,  Kartal Belediyesi, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Nazlı Enif Dipşar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel de hazır bulundu. İmza töreninin ardından Başkan Altınok Öz, ünlü iş adamına Kartal Belediyesi’ne yaptıkları anlamlı bağış için teşekkürlerini sundu. İnanç Kabadayı ise Kartal’da 2009’dan bu yana gerçekleşen eğitim yatırımlarını yakından takip ettiklerini belirterek, Kartal Belediyesi’ne böyle bir bağışta...