05 / 05 / 2024

kartal deprem dönüşümünde öncü

kartal deprem dönüşümünde öncü

Kartal Belediyesi kentsel ve deprem dönüşümü çalışmalarına devam ediyor. Kanal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Deprem Dönüşümünde ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok diye konuştu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı! 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler!

Evleri kentsel dönüşüme girenlerin hakları neler? Müteahhitle yerinde kentsel dönüşüm nasıl olacak? Kaç konut verilecek? Metrekare hesabı nasıl yapılıyor? Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı... 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler...

İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritası belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritasının belli olduğunu söyledi.

Deprem uzmanı rakam vererek İstanbul'u uyardı: Büyük kaos olabilir! Büyük deprem yakın mı?

17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde olası Marmara depremini değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'u rakam vererek uyardı ve kaosa dikkat çekti. İşte deprem uzmanı Görür'ün o açıklamaları...

Ruhsar Pekcan: Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın, AB'de ekonominin ve sanayinin hemen hemen her alanını etkileyecek değişikliklerin hayata geçirilmesini öngördüğünü söyledi ve "Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı" dedi.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Balıkesir İl Koordinasyon Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Kentsel dönüşüm, deprem dönüşümü bizim her zaman önceliğimiz oldu" şeklinde konuştu.

Zeytinburnu ve Kağıthane dönüşüm projelerinin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Bugün Zeytinburnu ve Kağıthane'de deprem dönüşümüyle alakalı projelerimizin temel atma törenlerini yapacağız" dedi.

İstanbul'un 6 ilçesine dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Yılda 300 bin olmak üzere 5 yılda 1 milyon 500 bin konutun deprem dönüşümünü gerçekleştireceğiz” diye konuştu. 

Deprem dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tarihi kent meydanlarını tekrar gün yüzüne çıkaracak projeleri ve adımları atıyoruz. Deprem ile ilgili dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 için gerekli belgeler!

Kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2019 nedir?

2019 İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019 yılında ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

kartal deprem dönüşümünde öncü Haberi

kartal deprem dönüşümünde öncü

Kartal Belediyesi kentsel ve deprem dönüşümü konusunda çalışmalarına devam ediyor. Murat Sitesiyle bir araya gelen Kanal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Deprem Dönüşümünde ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok diye konuştu. 


DEPREM dönüşümü ile vatandaşların ve firmaların zor durumda kalmamaları için bir sözleşme taslağı hazırlattıklarını ve bu sözleşme taslağını Kartal Belediyesinin resmi internet sitesine koyduklarını vurgulayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Kentsel dönüşümü, deprem dönüşümü ve yerinde dönüşüm olarak nitelediğimiz bu dönüşümü ile ilgili her ayrıntıyı düşündük. Yatırıma ve vatandaşlar arasında sorun çıkmasın diye bir sözleşme hazırladık. Kartal Belediyesi resmi internet sitesine koyduk. Bu taslak, iki tarafın da haklarını koruyan ve kollayan 43 sayfalık bir sözleşmedir" ifadelerini kullandı.

6 yıldır çalışıyoruz 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz. deprem...