05 / 05 / 2024

Kartal dünyaya tanıtılacak

Kartal dünyaya tanıtılacak

Kartal'da projesi olan İş GYO, DAP Yapı, DKY İnşaat, EgeYapı Group ve Metsan'ın oluşturduğu Kartal Bölge Platformu çalışmalarına başladı. Platform, ilçede gerçekleştireceği etkinliklerle Kartal'ı dünyaya tanıtacak.

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Motorola Razr 40 Ultra tanıtım resimleri ve lansman tarihi açıklandı

Motorola Razr 40 Ultra veya Razr Pro, pek çok donanım yükseltmesiyle kesinlikle çok ilginç bir katlanabilir telefon haline geliyor. Peki  heyecanla beklenen Motorola Razr 40 Ultra ne zaman tanıtılacak? İşte detaylar

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in tanıtılacağı gün belli oldu!

Samsung'un uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen Galaxy Z Fold ve Z Flip 5 modelleri ne zaman tanıtılacak?

OnePlus 11 5G dünyaya tanıtıldı! Türkiye`de ne zaman satılacak? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

OnePlus 11 5G artık küresel pazarda mevcut. Peki son zamanların en dikkat çeken akıllı telefonu ülkemize mi geliyor?Daha fazlasını öğrenin...

Galaxy S23'ün tanıtılacağı tarih belli oldu. Yeni seriyi bekleyenleri heyecanlandıran haber...

Samsung'un yeni modeli Galaxy S23 serisi ne zaman tanıtılacak? Piyasaya sürüleceği tarih, özellikleri ve fiyatı ne olacak?

Huawei’nin yeni katlanabilir telefonunu Pocket S görücüye çıkıyor! 

Huawei'nin Pocket S olarak adlandırdığı yeni katlanabilir telefonunu 2 Kasım tarihinde Çin'de gerçekleşecek lansmanla dünyaya tanıtılacak. İşte tüm detaylar...

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

Volkswagen'in merakla beklenen elektrikli minibüsü ID Buzz tanıtıldı!

Alman otomobil üretici Volkswagen, elektrikli ID. Buzz isimli minibüsünü sonunda tanıtımını gerçekleştirdi. ID. Buzz modeli ID. Buzz Caygo ile birlikte iki farklı araç şeklinde piyasaya sürülecek. Detaylar haberimizde yer alıyor...

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak!

MÜSİAD tarafından yapımına başlanacak, 2021 yılında başlanacak en büyük üretim ve ticaret üssü projesi olacak HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak.

İstanbul'da Mülk Edinme Rehberi 23 Aralık'ta tanıtılacak!

İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’nin tanıtılacağı toplantı 23 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

Cotton Box Denizli'yi dünyaya tanıtacak!

Üretiminin yüzde 35'ini kendi markasıyla ihraç eden Cotton Box, Denizli'yi dünyaya tanıtmak için çalışıyor. Firma, 2019 ilkbahar & Yaz Koleksiyonu'nda 'Gelenekten Geleceğe' konseptiyle kültürel değerlerimizi dünya tüketicileri ile buluşturuyor.

Kartal dünyaya tanıtılacak Haberi

Kartal dünyaya tanıtılacak

Kartal'da projesi olan İş GYO, DAP Yapı, DKY İnşaat, EgeYapı Group ve Metsan'ın oluşturduğu Kartal Bölge Platformu çalışmalarına başladı.  Platform, ilçede gerçekleştireceği etkinliklerle ve iletişim çalışmalarıyla Kartal'ı dünyaya tanıtacak. Kartal'ın tanıtımı, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden Dubai Cityscape Fuarı'nda da...