25 / 08 / 2024

Kartal Gökdeniz ulaşım

Kartal Gökdeniz ulaşım

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Gökdeniz projesinde 204 daire yer alıyor. Kartal Gökdeniz kapsamında yer alan 2 oda 1 salon daireler 387 bin 828 TL'den başlıyor.

Kartal Gökdeniz projesinde 2+1 daireler 387 bin TL!

Toplamda 204 konutun yer aldığı Kartal Gökdeniz projesi, Gülsa İnşaat ve Bay Yapı tarafından Kartal'da konumlandırılıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Daire Kartal Residence ulaşım!

Daire Kartal Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başladığı proje Bodur İnşaat imzası taşıyor.

Kartal Tual Adalar ulaşım!

Kartal Tual Adalar ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yer alıyor. 8 bloktan oluşan proje Dağ Mühendislik imzasıyla hayata geçirilecek.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Daire Kartal Rezidans ulaşım!

Daire Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yer alıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY Kartal Rezidans ulaşım!

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede bulunuyor. 7 blok halinde yükselen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Salı Grubu'nun gündeminde ulaşım alanında yapılan çalışmalar anlatıldı!

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun haftalık toplantısına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Kartal Gökdeniz ulaşım Haberi

Kartal Gökdeniz ulaşım


35 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Kartal Gökdeniz projesi, Mimar Ömer Çamuloğlu imzası taşıyor.


Kartal Gökdeniz 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.


Yüzde 20 lansman indirimi uygulanan projede, 2 oda 1 salon daireler 387 bin 828 TL'den başlıyor. Projede ayrıca yüzde 1 oranında KDV oranı uygulanıyor.


Kartal Gökdeniz projesi Gülsa İnşaat ve Bay Yapı iş birliği ile hayata geçiriliyor.



Kartal Gökdeniz fiyatları!


84 metrekarelik 1+1 daireler 315 bin 840 TL'den,

93-176 metrekarelik 2+1 daireler 387 bin 828 TL'den,

170-176 metrekarelik 3+1 daireler 612 bin 216 TL'den

176 metrekarelik bahçe dubleks 2+1 daireler 707 bin 640 TL'den,

178 metrekarelik bahçeli 3+1 daireler 671 bin 573 TL'den,

195 metrekarelik bahçe dubleks 3+1 daireler 733 bin 952 TL'den,

239 metrekarelik...