14 / 05 / 2024

kartal Gülsa Bay Yapı

kartal Gülsa Bay Yapı

Kartal’da nitelikli konut projeleri geliştirmek için yola çıkan Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, bölgede arsası olan kişiler tarafından yoğun ilgi görüyor.Gülsa-Bay Yapı Ortaklığı Kartal’ı yeniden inşa edecek.

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı!

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal,  Gülpetek İnşaat tarafından İstanbul İli Kartal ilçesi Cengiz Tapel Caddesi'nde inşa edildi. Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı. İşte ayrıntılar...

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Karataş tarafından kuruldu.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güler Sağlam tarafından kuruldu.

Kartal Gölü Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kartal Gölü Doğal Sit Alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı iptal edildi!

İstanbul’un Kartal ilçesinde donatı alanının imara açılması planlanan imar planına yargı onay vermedi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı’nı 408 no’lu parsel yönünden iptal etti.

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

Gülsa Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Gülsa Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sağaz tarafından kuruldu.

Kartal Gözü İnşaat Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Gözü İnşaat Ve İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Fadhıl ve Alı Mnehıl ortaklığında kuruldu. 

Daire Kartal güncel fiyat bilgisi 2018!

Daire Kartal güncel fiyat bilgisi 2018 güncel listeye göre projede daireler minimum 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Propa Vista Kartal güncel fiyat bilgisi!

Propa Vista Kartal güncel fiyat bilgisi minimum 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede toplam 247 konuta yer veriliyor...

Zer Kartal güncel fiyat listesi!

Zer Kartal güncel fiyat listesi 367 bin TL'den başlıyor. 72 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunulan proje Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da yükseliyor...

kartal Gülsa Bay Yapı Haberi

kartal Gülsa Bay Yapı

Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa ettiği Gökdeniz Kartal projesi ile dikkatleri üzerine çeken Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, uzun bir süre daha bölgede olacak gibi görünüyor. Gökdeniz Kartal’ın hızlı ilerleyen inşaat çalışmaları ve kısa sürede elde ettiği başarılı satış grafiği, bölgede arsası olanlar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Öyle ki firma, haftada yaklaşık 10 farklı kişiyle arsa görüşmesi yapıyor.

Sahil bandı mercek altında

Özellikle kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde talep topladıklarını belirten Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, “Kartal’ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu. Haftada neredeyse 10 farklı kişiyle arsa görüşmesi yapar hale geldik. Bölgede kısa sürede güven oluşturduk ve en çok tercih edilen firmalardan biri olduk....