16 / 05 / 2024

Kartal Hastanesi

Kartal Hastanesi

1977 yılında Türkiye'nin ilk gökdelen hastanesi Kartal'da yapılıyormuş. Hastane 20 katlı, 69 metre 50 santim uzunluğunda olacakmış. 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen hastane, 40 milyon liraya mal olacakmış.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dev sağlık yatırımlarından biri olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. 

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi açılıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni binası ve tesisleriyle açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden mesaj paylaştı...

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mart ayında açılan yeni binasına bugün taşınıyor.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

Kartal'da çöken binada yaralananlardan 2'sinin durumu ciddi!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Demirhan, "Hastalarımızın 7'si yoğun bakımda yatıyor, bunlardan 2'sinin durumu oldukça ciddi. Diğer 5 hastamızın durumu daha iyiye gidiyor." diye açıklama yaptı. 

Kızılay Özel Kartal Hastanesi açıldı!

Kızılay Özel Kartal Hastanesi, daha önce tıp merkezi olarak kullanılan binada hizmete açıldı.

Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi’nin arsasına konut mu yapılacak?

CHP’li Kartal Belediyesi, Yavuz Selim Kartal Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgeyi ‘riskli alan’ ilan etti. Konut alanı olarak düzenlenen bölgeye 120 metre yüksekliğinde 30 katlı rezidansların yapılacak olması ise tepkilere neden oldu.

Kartal’daki yapılaşma durduruldu!

İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı’na ait Kartal’daki dini tesis alanındaki yapılaşma yargı tarafından durduruldu. İBBİ tesis alanını “Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı”na dönüştürmeyi planlıyordu.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da yaptığı konuşmasında Sancaktepelilere şehir hastanesi müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan," Samandıra'ya şehir hastanesi inşa edeceğiz. Şu anda ihalesi yapılmak üzere" dedi.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

OHAL Kararnamesi kapsamında Hazineye devredilen Fatih Üniversitesi Sema Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek hizmet binası olarak yeniden hizmete başladı.

Dr. Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi!

Büyükada’da bulunan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi. Hastane çevresi, yolları ve kaldırımları Belediyemiz tarafından düzenlenerek engelli vatandaşlara ve engelli araçlarına da uygun hale getirildi.

Lütfi Kırdar Kartal EAH 2017'de açılacak!

456 milyon 500 bin liralık yatırımla hayata geçirilen Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2017'de açılacak. Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde depreme karşı güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Büyükada'da Kartal Hastanesi ek binası 1 ay içinde hizmete açılacak!

Adalar'da yıllardır yaşanan sağlık sorunu sona eriyor. Büyükada'da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan devlet hastanesinin yerine inşa edilen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası bir ay içinde hizmete açılacak.

Kartal Hastanesi Haberi

Kartal Hastanesi



20 katlı SSK Hastanesi'nin boyu 69 metre 50 santim olacak


Türkiye'nin ilk gökdelen hastanesi Kartal'da yapılıyor


300 yataklı hastane 1978 yılı başında tamamlanacak


  TÜRKİYE'nin 20 katlı ilk ''Gökdelen hastanesi'' Kartal'da yapılıyor. 40 milyon liraya çıkacak ve bu yılın sonunda bitirilecek olan Kartal Sosyal Sigortalar Hastanesi'nin yüksekliği tam 69 metre olacak.

  Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü tarafından 1975 yılında 40 milyon 421 bin liraya ihale edilen Türkiye'nin en yüksek hastanesinin inşaatı süratle devam ediyor. Temel sahasının kayalık çıkması yüzünden hafriyat 8 ay sürdüğü Kartal Hastanesi inşaatının şantiye şefi Yüksek Mühendis Ali Özkan şu bilgileri verdir:

  ''Şu anda 15. katı tamamlamış durumdayız. Daha...