14 / 05 / 2024

Kartal Kentsel Geliştirme Derneği

Kartal Kentsel Geliştirme Derneği

Kartal Kentsel Geliştirme Derneği (Kartal KENT-DER), yeni yönetimi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Dernek Başkanı Erim Özman, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Altınok Öz’e bilgi verdi.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!,

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdegül Yurdakul ve Funda Müge Erkut ortaklığında kuruldu.

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Öztürk tarafından kuruldu.

Alha Proje Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alha Proje Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Topbaş tarafından kuruldu.

Konyalım Proje Geliştirme Danışmanlık Yazılım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Konyalım Proje Geliştirme Danışmanlık Yazılım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 380 bin TL sermaye bedeli ile Talih Aksoy tarafından kuruldu.

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlteriş K Erdemir tarafından kuruldu.

SKY Kentsel Kalkınma ve Geliştirme Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

SKY Kentsel Kalkınma ve Geliştirme Yönetimi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Karadağ tarafından kuruldu.

Yükselen Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi Mehmet Akbalık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Projeksiyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Projeksiyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tayfun Gezmiş, Gökalp Dişiaçık Ve Tayfun Kartal ortaklığında kuruldu.

Kartal Kentsel Geliştirme Derneği Haberi

Kartal Kentsel Geliştirme Derneği


Kartal Kentsel Geliştirme Derneği(Kartal KENT-DER), yeni yönetimi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yeni seçilen Kartal KENT-DER Yönetim Kurulu Başkanı Erim Özman ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Dernek Başkanı Erim Özman, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Altınok Öz’e bilgi verdi. 


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’daki deprem ve yerinde dönüşümü detaylarıyla anlatarak örnekledi. Deprem ve yerinde dönüşümü en iyi uygulayan belediyenin Kartal Belediyesi olduğunu söyleyen Başkan Altınok Öz, bundan sonraki çalışmalarda da fikir alışverişlerinin önemine değinerek “Kartal’ı halkla beraber yönetiyoruz.” dedi. Yeni yönetime başarılar diledi. 




Kartal...