25 / 07 / 2024

kartal mahmut bey köşkü

kartal mahmut bey köşkü

1943 yılında verilen ilanda Kartal Soğanlık'ta çeşitli meyvelerin olduğu 4 bin 259 metrekare bahçe içinde bir tane kuyusu bulunan iki katlı Mahmutbey Köşkü ucuz fiyata satılacakmış.

Kartal'da riskli son binanın yıkımına başlandı!

Kartal Orhantepe Mahallesi'ndeki riskli binalardan sonuncusu olan Nuri Bey Apartmanı'nın yıkımına sabah saatlerinde başlandı. 

Kartal Nuri Bey Apartmanı da yıkılacak!

Çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu sokaktaki 6 katlı Nuri Bey Apartmanı sakinleri eşyalarını almaya başladı..

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Can Ozan İle Batıkan Adnan Çanakkale ortaklığında 100 bin sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

650 yıllık Mahmut Bey Camisi görenleri hayran bırakıyor!

Kastamonu'nun Daday ilçesinde çivi kullanılmadan 1366'da yapılan Mahmut Bey Camisi, görenleri hayran bırakıyor.

Kartal Batı Merkez Projesi çalışmaları sürüyor!

Beyoğlu Yatırımcılar ve İşadamları Derneği (BEYİDER) Başkanı Gökmen Esmer Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü ziyaret etti. Başkan Öz, “Projeleri halkla birlikte oluşturduk” dedi.

Sabaturk Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sabaturk Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Hameed Abdullah Husseın Al-Ahmar Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Mahmut Bey Mahallesi 'nde kuruldu.

İzmir Çamdibi'nde 7 çıkmaz sokak ana yola bağlandı!

İzmir Bornova Belediyesi, Çamdibi’nde Mediha Mahmut Bey İlkokulu’nun yakınında yeni bir yol açarak 7 çıkmaz sokağı buraya bağladı. Böylece çıkmaz sokakların ana yollara ulaşması sağlandı.

1943 yılında Kartal'da Mahmut Bey Köşkü 4.249 metrekare arazisiyle satılacakmış!

1943 yılında verilen ilanda Kartal Soğanlık'ta çeşitli meyvelerin olduğu 4 bin 259 metrekare bahçe içinde bir tane kuyusu bulunan iki katlı Mahmutbey Köşkü ucuz fiyata satılacakmış.

Pakmen İnşaat Temizlik Danışmanlık Mobilya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakmen İnşaat Temizlik Danışmanlık Mobilya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erşan Kartal, Mahmut Turgut tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Bağcılar kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Kirazlı Mahallesi 'nde hasarlı üç bloğu bulunan Yuvam Sitesi ile Mahmut bey 'deki altı binanın yıkımı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Keten İnşaat, Muhlis Bey'i fena kızdırdı!

Muhlis Bey, Zalak Mahmut gibi kahramanların yaratıcısı karikatürist Behiç Pek'in 5. kattaki evinin duvarını güpegündüz patlatarak içeri dolan inşaatın yaş betonu, hayatını kabusa çevirdi. Behiç Pek bu olayı, Leman Dergisi'nin bugün çıkacak sayısında anlat

Mahmut Bey Camii, 14'üncü yüzyılda çivi kullanılmadan yapıldı!

Kastamonu merkeze bağlı Kasaba köyünde 14'üncü yüzyılda çivi kullanılmadan ''bindirme'' tekniğiyle yapılan ve yangın olasılığına karşı elektriğin kullanılmadığı Mahmut Bey Camii, başta Japonlar olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden turist çekiyor

Bey Konakları Beylikdüzü'nde satılık evler 110 bin TL'den başlıyor!

Bey Konakları, Acara Yapı tarafından Esenyurt Beylikdüzü´nde inşa edildi...

kartal mahmut bey köşkü Haberi

kartal mahmut bey köşkü

Satılık köşk ve etrafında meyve bahçesi ucuz fiyatla...


Mütekaitler, nekahat halindeki hastalar, sayfiyeye ihtiyacı olanlar için fırsat.

Kartal'ın suyu ve havasıyla meşhur Soğanlık Köyü'nde (Yakacık'a 15 dakika mesafede) 4.249 metre murabbaı bahçe içinde, içinde yeni ve sağlam yapılmış kagir iki katlı köşk. Müştemilatı yedi oda, bir banyo, mutfak, kiler. İki heladır. Bahçe içinde incir, vişne, kiraz, kayısı, dut, ceviz, badem, erik vesair meyve ağacı mevcuttur. Derinliği az suyu çok kuyusu vardır. Gezmek için Bay Kazım'a müracaat.

(Mahmut Bey Köşkü)