06 / 05 / 2024

kartal mesa örnek daire

kartal mesa örnek daire

Kartall Mesa Konutları ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartall Mesa Konutları nerede?

Adalar manzarasına sahip olan Kartall Mesa Evleri'de 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede daire teslimleri ise hemen gerçekleşiyor. Peki Kartall Mesa Konutları nerede?

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır!

50 yıldır konutta kalite ve güvenin simgesi MESA’nın, orman ve doğal gölün hemen yanı başında yükselen projesi MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır...

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Koz Mesa örnek daire! 

İstanbul Anadolu yakası Kozyatağı'nda yükselen Koz Mesa projesinde yüzde 20 peşinat vererek yüzde 80'i banka kredisi ile ödenebiliyor..

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Royal Garden Kartal Residence’ın örnek dairesi hazır!

Royal Garden Kartal’da 3+1 tipi konutların birebir örneği yapıldı. 3.50 tavan yüksekliği dahil tüm detaylar gerçek ölçülerle ve gerçek ürünlerle döşendi. Maket yerine evin kendisini görmek ve dokunmak isteyenler satış ofisindeki örnek daireyi gezebilir.

Mesa Marmara Kartal ödeme planı!

Mesa Marmara Kartal ödeme planı kapsamında 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen proje İDO Kartal İskelesine 1 dakika yakınlıkta inşa ediliyor.

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık!

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık 2+1 daire kalmadı. Mesa Marmara Rezidans Kartal projesinde 3+1'lerin peşin fiyatı 880 bin 200 TL olarak belirlendi...

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede 2017 yılı Haziran ayında anahtar teslimlerinin yapılması planlanıyor.

Kartal Mesa Marmara lokasyon!

20 katlı tek bloktan meydana gelen proje Mesa Mesken imzası taşıyor. Projede 105 adet daire bulunuyor. Kartal Mesa Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mesa Marmara Kartal'da 2+1'lerin tamamı satıldı!

Mesa Marmara Kartal'da 2+1'lerin tamamı satıldı. 105 rezidans dairenin yer aldığı Mesa Marmara Kartal projesinde 3+1 dairelerin peşin fiyatı 846 bin liradan başlalayarak değişiyor...

Mesa Marmara Kartal satış fiyatları!

Toplam 105 adet daireden oluşan Mesa Marmara projesi Bağdat Caddesi' ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Mesa Marmara Kartal satış fiyatları 592 bin 200 liradan başlıyor.

kartal mesa örnek daire Haberi

kartal mesa örnek daire

Kartall Mesa Konutları ulaşım bilgilerinden önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Satış süreci devam eden projede daire fiyatları 257 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 225 bin TL'ye kadar ulaşıyor.


İstanbul Anadlu Yakası Kartal'da yükselen Mesa Evleri'nde konut teslimleri hemen yapılıyor. Projeda banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


Mesa Kartall 'da yer alan konutların alanları 38 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.


Mesa Mesken tarafından inşa edilen Mesa Kartall Rezidans 10 bin 100 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje 32 katlı tek blok olarak tasarlandı.


Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Kartall Mesa Konutları'nda dinlenme alanları, kapalı otopark, oyun alanları, fitness center, hobi odası, spor...