06 / 05 / 2024

Kartal Pendik arasında satılık arazi

Kartal Pendik arasında satılık arazi

İstanbul Kartal'da 30 dönüm arazi, 1946 yılında metrekaresi 1 liradan satışa çıkarılmış. Arazi, Kartal ile Pendik arasındaki Yunus İstasyonu mevkiindeymiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi...

Kartal-Pendik arasındaki yol genişletiliyor!

İstanbul Kartal ve Pendik arasındaki mevcut yolu genişletmek için yaklaşık olarak 50 bin metrekarelik ormanlık alanda inşaat yapılacak.

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

İron Demir'in mağdurları arasında Şükrü Kutlu'da bulunuyor!

Kadıköy- Kartal Metrosu başta olmak üzere bir dizi büyük projeye üretim yaptıktan sonra piyasaya 70 milyon liralık borç bırakarak ortadan kaybolan İron Demir’in mağdurları arasında Gübretaş Genel Müdürü Şükrü Kutlu’ da bulunuyor.

Kadıköy-Kartal Metro hattında konut fiyatları yükselişte!

İstanbul'da gayrimenkul fiyatları Avrupa Yakası'nda her dönem Anadolu Yakası'na göre yüksek oldu. Ancak bu ezber Kartal-Kadıköy metrosunun 2012'de açılmasıyla bozuldu. Metronun açılmasından sonra Kartal ile Kadıköy arasında konut fiyatları yükselişe geçti

Kartal, Pendik ve Sultanbeyli birbirine bağlandı!

Kartal Belediyesi; Kartal, Pendik ve Sultanbeyli’yi birbirine bağlayan Gülden Caddesi ile devamındaki Asil Türk Caddesi’nin asfalt çalışmalarında sona geldi.

Ada Ekspresi trenleriyle Arifiye-Pendik arası 76 dakika!

TCDD Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ada Ekspresi adıyla, Arifiye-Pendik arasında TVS 2000 tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek olan trenler ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak...

Arifiye-Pendik arası tren seferleri yeni yılda hizmete başlıyor!

Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman, iki yıl önce Ankara-İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında seferleri durdurulan Adapazarı-Haydarpaşa hattının yeni yıldan itibaren Arifiye-Pendik arası hizmet vereceğini açıkladı.

Bayim Olur musun Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek!

MedyaFors Fuarcılık Organizasyonu ve UFRAD(Franchising Derneği) işbirliğiyle gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğu’nda düzenlenecek.

Suudi Arabistan-Trabzon arasında Carter seferleri başladı!

Suudi Arabistan-Trabzon arasında Carter seferleri başladı. Riyad Trabzon arasındaki karşılıklı ilk sefer dün gerçekleşti. 17 Mayıs -11 Ekim 2014 tarihleri arasında 2 kez Riyad, haftada 1 kez El-Kasım olmak üzere Trabzon'dan karşılıklı seferler yapılacak.

Lütfi Elvan: THY gecikmenin en az olduğu havalimanları arasında yer aldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan " Atatürk Havalimanı, yolcu artışında rekor kırmakla kalmadı, gecikmelerin en az olduğu havalimanları arasında yer aldı " dedi.

Denizli Karahayıt termal turizmin merkezleri arasında yer alacak!

Denizli'nin travertenleriyle ünlü Pamukkale bölgesine yürüme mesafesinde yer alan Karahayıt, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesiyle, termal turizmin merkezleri arasında yer alacak.

Biga-Bandırma arasında Kimya İhtisas Bölgesi kurulacak!

5 milyar euroyu bulabilecek projenin Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, bir yıl önceden verdiği ‘fizibilitesini getirin’ talimatıyla fizibilitesi tamamlandı. Kimya ihtisas bölgesi için seçilen yer Biga-Bandırma arasında...

Papatya Mergüz: Konut yatırımında lokasyon ve proje seçimi her daim en önemli unsurlar arasında!

Denge Değerleme A.Ş / İş Geliştirme Müdürü Papatya Mergüz ikinci el konut piyasasını değerlendirdi. Mergüz, "Konut yatırımında lokasyon ve proje seçimi her daim en önemli unsurlar arasında" dedi.

Kartal Pendik arasında satılık arazi Haberi

Kartal Pendik arasında satılık arazi

İstanbul'un gelişen ve değerlenen ilçesi Kartal'da 30 dönüm arazi metrekaresi 1 liradan satışa çıkarılmış. Kartal Yunus İstasyonu'nda tren istasyonuna 185 metre cephesi olan 30 dönüm arazi metrekaresi 1946 yılında sadece bir liradan satılacakmış.


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; arazi her türlü fabrika inşaatına elverişli durumdaymış...


Haberin devamını okumak için tıklayın!

Emlakta nostalji haberleri için...