07 / 05 / 2024

Kartal site

Kartal site

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ilçede “önce insan” yaklaşımıyla; vatandaşların güvenilir ve sağlam binalarda oturmalarına yönelik başlattığı çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Kolay Yaşam Site Yönetimi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kolay Yaşam Site Yönetimi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Kaleli tarafından kuruldu. 

Kartal'da Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli düzenlendi!

Kartal Belediyesi ile TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve İzoder’in ortaklaşa düzenlediği Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kartal'da iki site daha dönüşüyor!

Türkiye’de Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından hayata geçirilerek en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden olan “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” çerçevesinde konutlar, Kartal’da yenilenmeye devam ediyor.

Kartal Mert Sitesi sakinleri Altınok Öz'le kentsel dönüşümü konuştu!

Mert Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bakan, site yönetiminden Metin Aygün, Muzaffer Yurter ve Gayrimenkul Danışmanı Metin Yıldız, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm konusunda halkı bilinçlendirmek, vatandaşların tereddütlerini gidermek, çözüm üretmek ve sorularını yanıtlamak üzere 2009'dan bu yana gerçekleştirdiği site toplantılarına devam ediyor.

Kartal DKY Ada'da çalışmalar başladı!

DKY İnşaat, Kartal’da inşa edeceği 750 konutluk ‘DKY Ada’ projesi için çalışmalara başladı. Projenin yapılacağı alanda bulunan Akel Sitesi’ndeki 24 blokun yıkımı site sakinleri ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün katılımıyla başladı.

Teknik Profesyonel Site Yönetimi Güvenlik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Profesyonel Site Yönetimi Güvenlik ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Arda Yüksel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Altınok Öz Kartal'da vatandaşlara dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ''Deprem Dönüşüm ve Yerinde Dönüşüm'' çalışmaları kapsamında ilçede bulunan site sakinlerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Kartal Tüm Emek İş Sitesi'nin dönüşüm temeli atıldı!

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle Baltacı Mehmet Paşa Sokakta yer alan Tüm Emek İş Sitesi, ruhsatı ve iskanı bulunmayan bir site konumundaydı. Depreme dayanıklı olarak yeniden yapılandırma sürecine alınmıştı.

Altınok Öz, Kartal sakinlerine yerinde dönüşümü anlatıyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, deprem dönüşüm ve yerinde dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçede bulunan site sakinleriyle toplantılarına devam ediyor.

Gökdeniz Kartal'ın temeli bugün atıldı! 18 ay sonra teslim!

Yıkım çalışmaları 27 Ocak 2014'te tamamlanan Astsubaylar Sitesi'nin arsasında temel atma töreni gerçekleşti. Site yerinde hayata geçirilecek olan Gökdeniz Kartal projesinde daire fiyatları 332 bin liradan başlıyor...

İlhan Kartal Tuzla Belediye Başkanı Ali Şadi Yazıcı'yı ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal, Tuzla Bölgesi Siteleri Site Yönetim Müdürleri ile birlikte 30 Martta gerçekleşen yerel seçimlerde Tuzla’da ikinci kez seçilen Başkan Ali Şadi Yazıcı'yı ziyaret etti.

Kartal site Haberi

Kartal site

Kartal’da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” kapsamındaki yıkım çalışmaları devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ilçede “önce insan” yaklaşımıyla; vatandaşların güvenilir ve sağlam binalarda oturmalarına yönelik başlattığı çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. İlçede yapılan “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmalarının yeni bir örnek uygulaması Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla gerçekleştirildi. 

Karlıtepe Mahallesi’nde 13 dönüm arsa üzerine kurulu Eczacıbaşı Sitesi’nin “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” kapsamındaki yıkım törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Belediye Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi CHP Meclis üyeleri, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları, mülk sahipleri, müteahhit firma yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü'nün yürüttüğü proje kapsamında kendileri için en uygun dönüşüm modelini uygulayan ve süreç hakkında Belediye’den...