07 / 05 / 2024

kartal üst yapı çalışmaları

kartal üst yapı çalışmaları

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Altınok Öz Kartal'daki alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de bu kapsamda, Kartal’ın birçok mahallesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Stç Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stç Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çırak tarafından kuruldu.

Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı. 

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Başak tarafından kuruldu.

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Volmersan Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Volmersan Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Volmersan Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

kartal üst yapı çalışmaları Haberi

kartal üst yapı çalışmaları

KARTAL BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Kartal’ın 20 mahallesinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda geçtiğimiz ay boyunca yol bakım faaliyetlerinden, asfaltlama çalışmalarına, altyapı çalışmalarından ve pek çok farklı alanda hizmetlerini sürdürdü. 

3 bin 812 metrekare kilittaşı, 955 metre bordür yapıldı

Kartal Belediyesi teknik personelinin yerinde yaptığı tespit ve değerlendirmeler sonucu aciliyet durumları dikkate alınıp programlanarak Yol Yapım Amirliğine bağlı ekipler tarafından geçtiğimiz ay, muhtelif cadde ve sokaklarda 955 metre yol bordürü döşemesi yapıldı. Yapılan tamir ve tadilat ile yol açma ve benzeri çalışmalardan dolayı ortaya çıkan 2 bin 87 metreküp...