27 / 04 / 2024

Kartal yıkım töreni

Kartal yıkım töreni

Kartal, Başkan Altınok Öz'ün geliştirdiği 'Kartal Modeli' çerçevesinde dönüşmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi'nin yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü çalışmaları kapsamında bu kez Orhantepe Mahallesi'nde yapılacak.

Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında 100 dairenin yıkımına başlandı!

Kartal'da " Yerinde Deprem Dönüşümü " kapsamında Karlıktepe Mahallesi'ndeki 13 dönüm arazi üzerindeki 5'er katlı 10 bloktan ve 100 daireden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımına başlandı.

Kartal'da yarın kentsel dönüşüm kapsamında bir bina daha yıkılıyor!

Kartal Belediyesi tarafından uygulamaya konan “ Deprem ve Yerinde Dönüşüm ” çalışmalarının yeni bir örnek uygulaması Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kartal'da yarın bir yıkım töreni daha gerçekleştiriliyor!

Anadolu Yakası'nda bulunan Kartal Belediyesi’ nce uygulamaya konan “ Deprem, Kentsel, Yerinde Dönüşüm ” çalışmalarının yeni bir örnek uygulaması, 28 Ocak 2014 Salı günü hayata geçiriliyor...

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı kayıt belgesi alan binalar için yıkım kararı verilmesi TBMM'de!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan bazı binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı kayıt belgesi alan binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündeminde!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan bazı binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Beçet ve Şemsettin Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

İnegöl'de tehlikeli yıkım! Demir toplamaya çalıştılar!

Bursa İnegöl'de, 2 katlı binanın yıkımı sırasında bazı fırsatçılar tehlikeye aldırış etmeden demir toplamaya çalıştı. Canlarını hiçe sayan yaklaşık 20 kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Kartal metruk bina yıkımında rekor kırdı!

Kentsel dönüşüm, riskli yapı raporu veya ilgisizlik nedeniyle metruk durumda olan yapıların yıkım çalışmalarına hızla devam ediliyor. Kartal Belediyesi ise çalışmalarıyla örnek belediye oldu.

Metruk bina yıkımında rekoru Kartal’ın!

Kartal'da hem vatandaşlar hem de çevre için tehlike meydana getiren metruk yapılar ile ilgili sürekli bir çalışma modeli geliştiren Kartal Belediyesi 1 sene içerisinde hatırı sayılır sayıda metruk binanın yıkımını yaptı.

Kartal yıkım töreni Haberi

Kartal yıkım töreni

Kartal, Başkan Altınok Öz'ün geliştirdiği 'Kartal Modeli' çerçevesinde dönüşmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi'nin yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü çalışmaları kapsamında bu kez Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi'nde bulunan 2 katlı bir yapı, düzenlenecek yıkım töreniyle dönüşüme ilk adımı atacak.


Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi No:14'te yer alan 2 katlı yapının yıkım töreni, 23 Aralık 2016 Cuma günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.


4 bağımsız bölümden oluşan yapı, yıkımın ardından 5 katlı, 10 daire ve 1 ticari birim olmak üzere 11 bağımsız birim şeklinde inşa edilecek.


Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm Müdürlüğü'nün organize edeceği yıkım töreninde Destek Hizmetleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gereken önlemleri almak üzere hazır...