17 / 05 / 2024

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım 2017

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım 2017

Kartal Belediyesi tarafından “2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” zirvesi gerçekleşti. Zirvede, kentin değişen kimliği ve geleceği konuşuldu.

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Arsa, arazi ve toprağa yatırım yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, topraktan servet yapmanın yollarını açıkladı.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler inanamadı! 12 Şubat 2023 gümüş fiyatları

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Tek tek açıklanan bu rakamları görenler inanamadı... 12 Şubat 2023 gümüş fiyatları...

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı! Hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

2023 yılında hangi yatırım aracı kazanç sağlayacak? Altın, dolar, borsa... Uzman isimler peş peşe açıkladı!

Geride kalmasına sayılı günler kala 2022'de, finansal yatırım araçlarının performansları arasında BIST 100 endeksi, yüzde 200’e yaklaşan getiri oranı ile diğer enstrümanlardan oldukça pozitif ayrıştı ve enflasyon karşısında reel getiri sağlayan tek yatırım aracı olarak ön plana çıktı.

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Ne altın ne dolar gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyerek  yatırımcılara açıklama yaptı.

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım 2017 Haberi

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım 2017

‘Dönüşümde Kartal Modeli’ ile Türkiye’nin en kapsamlı dönüşüm çalışmalarına imza atan Kartal Belediyesi, “2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” zirvesini, 10 Mayıs’ta Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda düzenledi. İlki büyük ilgi gören, bu yıl ‘Daire Kartal’ projesine imza atan Bodur Gayrimenkul’ün ‘Altın Sponsorluğu’nda gerçekleşen zirvede, gayrimenkul geliştiricileri ve yöneticileri ile yatırımcı ve uzmanları aynı çatı altında buluştu. 


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Vahap Munyar, Metin Uca ve Servet Yıldırım’ın moderatörlüğünü yaptığı zirvede; Araştırmacı-Yazar Sunay Akın, gayrimenkul dünyasında önemli projelere imza atan geliştiriciler ve yöneticiler konuşmacı olarak katıldı. Zirvede, Kartal’ın tarihi ve kültürü, demografik yapısı, ilçede ev sahibi olmak isteyenlerin kriterleri ve neden Kartal’ı tercih ettikleri de konuşuldu. 


Zirve, Kartal’ın gelişimine katkı sağlıyor


“Kentsel dönüşümde örnek projeleriyle öne çıkan Kartal’a güveniyoruz” diyen Bodur...