03 / 05 / 2024

Kartalda e5 üzerinde satılık arsa

Kartalda e5 üzerinde satılık arsa

İstanbul Kartal Yakacık mevkiinde, Gedik Üniversitesi, Mai Residence, Kartal metrosu ve E-5'e yakın mesafede bulunan eski yeri Altra Optik Fabrikası'na ait arsa satışa çıktı.

Babacan Port Royal'de satışlar başladı!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece E5 üzerinde, eski havalimanı karşısında inşa edilen Babacan Port Royal’in satışları başladı.

Torkam E5 projesinde satışlar Nisan'da başlayacak!

İstanbul Avrupa yakasında E5 yolu üzerinde eskiden Küçükçekmece Belediyesi’nin bulunduğu alanda Torkam İnşaat yeni projesine başlıyor. 

Babacan Port Royal ve Babacan Premium'da 84 ay 0 faiz!

Babacan Holding, Yeşilköy Havalimanı karşısında yer alan ‘Babacan Port Royal’ ve Beylikdüzü E5 üzerinde inşa edilen ‘Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. 

Mint E5 Evleri 2017 fiyatları!

Mint E5 Evleri 2017 fiyatları metrekare birimde 7 bin 600 TL'den başlıyor. Mint E5 Evleri projesi Mint Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane E5 Yolu üzerinde yükseliyor...

E5 Meydan Sefaköy: Şehrin Kalbine Dokun!

Torkam İnşaat ve Nar İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek olan E5 Meydan Sefaköy projesi 20 bin 776 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. E5 Meydan Sefaköy proje "Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Babacan Premium Evleri'nde yüzde 5 peşinatla!

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü E5 üzerinde hayata geçirilen Babacan Premium’da peşinat yüzde 5’e indi, 240 ay vade kampanyası devam ediyor.

Port Royal'de 0,59 vade oranıyla!

Babacan Holding tarafından Yeşilköy'de E5 üzerinde inşa edilcek ' olan Port Royal'de satışlar başladı.

Babacan Port Royal'de ön talep satışları başladı!

Port Royal'de 0.59 faiz, 120 ay vadeyle görülmemiş bir kampanyaya imza atan Babacan, Atatürk Havalimanı'na en yakın lokasyonda E5 üzerinde konumlandırdığı projesi için ön talep satışlar başladı.

Ataköy-Yenibosna hattında yükselen projeler yeni bir siluet oluşturuyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ataköy-Yenibosna hattında E5 üzerinde ardı ardına yükselen projeleri anlattı. İşte Tümer'in o yazısı...

Fer Yapı Parima Merter satılık ofis!

Merter'de E5 üzerinde yükselen proje bağımsız ünite büyüklükleri 45 metrekareden başlıyor. Proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fer Yapı Parima Merter satılık ofis sayısı 223 bağımsız üniteden meydana geliyor.

Bursa İnşaat Fuarı'na beklenenin üzerinde katılım gerçekleşti!

Bursa İnşaat Fuar'ına bu yıl ilk defa katıldıklarını söyleyen İnşaat Mühendislik Firması Sahibi Ömer Kumova beklentilerinin üzerinde katılım gördüklerini açıkladı. Kumova, önümüzdeki yıllarda daha çok katılım olacağını öngördü.

200 üzerinde turizmci Mall of İstanbul'da buluştu!

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi Mall Of İstanbul turizm sektörünün en önemli temsilcilerini buluşturdu.Buluşmaya yurt dışından İstanbul'a yönelik büyük tur kafileleri getiren 90 farklı acenteden 200 üzerinde turizmci katıldı.

Demirkaya İnşaat 2016'da 700'ün üzerinde konut yapacak!

20 yıldır inşaat sektöründe başarılı projelerle adından söz ettiren Demirkaya İnşaat, önümüzdeki yıl içerisinde 700'ün üzerinde konut ve 250'ye yakın işyeri projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kartalda e5 üzerinde satılık arsa Haberi

Kartalda e5 üzerinde satılık arsa

İstanbul Kartal'da E-5 üzerinde, 5726 ada No'lu adreste bulunan arsa satışa çıktı. 10.805 metrekare yüzölçümüne sahip arsa üzerinde daha önce satılmış olan Altra Optik Fabrikası bulunuyor. Bahse konu taşınmaz, 3 ortak tarafından satışa sunuluyor.



İstanbul Kartal'da Yakacık mevkiinde bulunan arsa, tapu alanında 10.805 metrekare, net imar alanında ise 7.653 metrekare yüzölçümüne sahip. Söz konusu arsanın imar durumu ise konut + ticaret alanı olarak...