15 / 05 / 2024

kartalda tekstil atölyelerinde geri dönüşüm

kartalda tekstil atölyelerinde geri dönüşüm

Kartal Belediyesi geri dönüşüm konusundaki uygulamalarına tekstil atölyelerini de dahil ederek ve yeni bir çalışma başlattı. Buna göre, tekstil atıkları ve fireleri üreten firmalar denetleniyor...

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Kanalizasyonda altın sinyali: Gram gram altın toplanıyor!

Kuyumcu atölyelerinde takı üretimi sırasında her yıl ortalama 5 kilo altının toz halde kanalizasyona karıştığı ortaya çıktı. Bu sorunun ortadan kaldırılması için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteği ile arıtma tesisleri kuruluyor...

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Atılgan Proje İnşaat Elektronik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Proje İnşaat Elektronik Otomotiv Yedek Parça Petrol Tekstil Ve Lojistik Limited Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Öztürk tarafından kuruldu.

Bitlis'teki tekstil atölyeleri binaları 10 yıllığına kiraya verilecek!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Beş Minare'deki tekstil atölyeleri binalarını 10 yıllığına kiraya verilecek.

Kanarya'daki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kanarya Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışması Kovid-19 sürecinde hızlandı. Genellikle bodrum katlarındaki tekstil atölyelerinden ekmeğini kazanan ve kalabalık evlerde yaşayan insanlar, kentsel dönüşümle ilgili konuştu...

Samsun'daki riskli binaya jeneratör bağlatıldı!

6 Şubat tarihinde İstanbul Kartal'da altında bir tekstil atölyesinin de bulunduğu, toplam 14 daireli 7 katlı bir bina çökmüş bina 21 kişiye mezar olmuştu. Çöken binadan sonra gözler diğer risk altındaki binalara çevrilirken Samsun’da da risk altında olan bir binada insanların yaşamlarına devam ettik

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bıyık, Şaban Bıyık ve Recep Bıyık ortaklığında kuruldu. 

İzmir Buca'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca İlçesi, Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan tekstil atölyesi vasıflı gayrimenkul 6 milyon 339 bin 230 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Tunceli'de 4'üncü tekstil fabrikasının temeli atıldı!

Tunceli’de Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’in girişimleriyle 500 kişinin daha istihdam edileceği 4’üncü tekstil fabrikasının temeli atıldı...

Atılgan Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Turan Atılgan tarafından kuruldu. 

Köknar Otomotiv İnşaat Tekstil Turizm Hayvancılık Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köknar Otomotiv İnşaat Tekstil Turizm Hayvancılık Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Göksedef ve Hamza Atılgan ortaklığında kuruldu. 

kartalda tekstil atölyelerinde geri dönüşüm Haberi

kartalda tekstil atölyelerinde geri dönüşüm


KARTAL Belediyesi geri dönüşüm konusundaki uygulamalarına tekstil atölyelerini de dahil ederek yeni bir çalışma başlattı. Buna göre, tekstil atıkları ve fireleri üreten firmalar denetleniyor. 


Üreticileri, tekstil atıklarını çöpe atmamaları ve geri dönüşüme dahil etmeleri yönünde teşvik etmek amacıyla bilgilendirme yapılıyor. 


Tekstil atıklarının geri kazanımıyla elde edilecek maddeler, elyaf içerikli izolasyon malzemesi, inşaat sektöründe çevreye zarar vermemek için iskelenin çevresine sarılan file, süs eşyası ve dolgu malzemesi yapımında kullanılıyor. 


Habertürk...