03 / 05 / 2024

Kartaldaki Anadolu Adalet Sarayının taşınma ödeneği çıktı

Kartaldaki Anadolu Adalet Sarayının taşınma ödeneği çıktı

Dünyanın en büyük adliyesi olan Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nın taşınma ödeneği çıktı. 8 adliyenin taşınması için 1.3 milyon lira harcanacak...

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası açıldı!

Yerel mahkemeler tarafından verilen kararların incelemesini yapmak üzere geçtiğimiz yıl 20 Temmuz'da faaliyete başlayan ve geçici olarak Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda hizmet veren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası tamamlanarak açıldı.

Kartal Şehir Parkı alanında imar planı değişikliği!

İstanbul Kartal'da Anadolu Adalet Sarayı'nın hemen yanında yer alan askeri alan ve şehir parkı alanında imar planı değişti...

Kartal Belediyesi’nden İstanbul Barosu'na arsa tahsisi!

Anadolu Adalet Sarayı projesinin mükemmel olmadığı bahanesiyle avukatların zor durumda kaldığını öne süren İstanbul Barosu, CHP’li Kartal Belediyesi’nden tesis için yer istedi. Belediye, imar planında yeşil alan olarak gösterilen 2 bin 620 metrekarelik arsayı baroya bedelsiz olarak tahsis etti.

Kayseri İncesu Adalet Sarayı açıldı!

Elitaş, İncesu Adalet Sarayı'nın açılışında yaptığı konuşmada, Türk milletinin Asya'da, Anadolu bozkırlarında özgürce atını koşturduğunu ifade ederek, özgürlüğün tadını ve adalet üzerine devletler kurmuş bir millet olduğunu ifade etti.

Neslişah Sultan Yalısı icradan satılık!

İş adamı Selahattin Beyazıt'ın İstanbul Kandilli deki Neslişah Sultan Yalısı 14 Eylül'de Anadolu Adalet Sarayı Mezat Salonu'nda icradan satışa çıkıyor.

Ümraniye'de 6.1 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

İstanbul Ümraniye'de 6 milyon 100 bin TL'ye satılık 2 işyerinin ihalesi 31 Mart 2015 ve 27 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda yapılacak.

Anadolu Adalet Sarayı su sızdırıyor!

Sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul’da dünyanın en büyük adalet sarayı olarak tanımlanan Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nın tavanından sular sızıyor. Yetkililer, çatıdan sızan sulara karşı koridorlarda kovalarla önlem aldı

İstanbul Üsküdar'da 1 milyon 864 bin TL'ya satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan 492,78 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimankul İstanbul Anadolu Adalet Sarayı İcra Daireleri tarafından 24 Kasım 2014 saat 11:00 ile 11:15 arası ihale ediliyor.

Tuzla Çelik Tersanesi 29 milyon 300 bin liraya icradan satıldı!

Tuzla'daki Çelik Tekne Tersanesi, açık artırmayla 29 milyon 300 bin lira bedele Kuzey Star Shipyard Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satıldı. İhale Anadolu Adalet Sarayı 10. İcra Müdürlüğünce Mezat Salonu'nda gerçekleştirildi.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda inşaat hataları tespit edildi!

Dünyanın en büyük adliyesi olduğu belirtilen Kartal’daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın inşaatının yapımında kusurlu ve noksan imalatlar bulunmasına rağmen bu işleri tamamlanmış gösteren 7 kişi hakkında dava açıldı...

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı hala çok kusurlu!

DÜNYANIN en büyük adliyesi olan Kartal’daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın inşaatının yapımında kusurlu ve noksan imalatlara göz yumdukları iddiasıyla 7 kişi hakkında açılan davada bilirkişi yüzlerce eksik iş tespit etti.

Anadolu Adalet Sarayı inşaatı davasında bilirkişi raporu tamamlandı!

Anadolu Adalet Sarayı'nın inşaatında eksiklikler bulunduğu iddiasıyla 7 kişinin "edimin ifasına fesat karıştırma" suçunu işledikleri gerekçesiyle 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, bilirkişi raporu tamamlandı.

Metsan Nexus iskele kazası davasında 3 sanığın yargılanması başladı!

Kartal'da 16 katlı inşaatın en üst katında çalıştıkları iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüne ilişkin, 3 sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşma Anadolu Adalet Sarayı 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

Kartaldaki Anadolu Adalet Sarayının taşınma ödeneği çıktı Haberi

Kartaldaki Anadolu Adalet Sarayının taşınma ödeneği çıktı

Dünyanın en büyük adliyesi olan Kartal'daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda taşınma telaşı başladı. İmalat hataları düzeltilen ve Ocak 2013'te hizmete girecek olan binaya taşınmak için adliyelere talimat verildi. Yapımına 2006 yılında başlanan ve 126 dönümlük arazinin 80 dönümlük bölümüne inşa edilen İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nın taşınma ödeneği de Adalet Bakanlığı'ndan çıktı. Toplam 8 adliyenin taşınması için 1.3 milyon lira ödenek başsavcılığa ulaştı. Adliyelere, arşivleri kolilemek için talimat gönderildi.

Anadolu Yakası'nın adliyelerini bir araya getirecek olan projeye mesafe nedeniyle Beykoz ve Şile adliyelerinin dahil olmadığı kesinleşti. Beykoz ve Şile adliyeleri İstanbul Anadolu Adliyesi'ne...