02 / 10 / 2024

kartaldaki araziler

kartaldaki araziler

Dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid'in Kartal'ı İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi yapacak 5 milyar dolarlık projesi yabancı yatırımcıların bölgeye olan ilgisini arttırdı. Kartal'daki arazi fiyatları tavan yaptı.

Milli Emlak’tan yeni fırsat! Ankara ve Bolu’da KDV’den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan araziler Ankara ve Bolu’da yer alıyor. İhale tarihleri 3 Ekim olarak açıklanan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Bodrum ve Milas'ta dev araziler için yeni imar planı: Ucu Hollanda’daki bir gayrimenkul yatırımcısı şirkete uzanıyor!

Bodrum-Milas arasındaki araziler tartışmaların göbeğinden düşmüyor. Şimdi yeni bir imar harekatı daha başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Belediyelerden İzmir ve Aydın’da satılık arsa ile araziler!

İzmir Menemen ve Aydın Kuşadası’nda yer alan arsa ile araziler satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 3 Ekim ve 8 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Ankara ve Kırklareli’de 6 bin TL’den başlayan bedellerle kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kırklareli’de yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin Türk Lirası ve 36 bin Türk Lirası olarak açıklandı.

Milli Emlak’tan Tekirdağ ve Kırklareli’de satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Tekirdağ ve Kırklareli’de yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. KDV’den muaf arazilerin satış ihaleleri 19 Eylül ve 25 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Muğla ve Kırklareli’de hem satılık hem de kiralık arsa araziler!

Muğla ve Kırklareli’de yer alan arsa ile araziler için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 24 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Çanakkale ve Edirne'de KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale ve Edirne'de yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu araziler KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

1940 yılında sahipsiz araziler çiftçilere verilmiş!

Maliye Bakanlığı sahipsiz arazilerin halka verilmesine karar verilmiş. İlk olarak sahipsiz araziler tespit edilmiş.

Milli Emlak'tan 2 şehirde resmen Temmuz 2024 fırsatı! 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak iki şehirde 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satışa çıkarılan arsa ile araziler Kırıkkale ve Konya'da yer alıyor. 

İki ilde satılık arsa ve araziler! 16 taksit fırsatıyla!

Samsun ve Aydın'da yer alan arsa ile araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Temmuz ve 11 Temmuz'da yapılacak. 

Milli Emlak'tan Haziran fırsatı! 4 bin 500 TL, 30 bin TL ve 50 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 bin 500 TL, 30 bin TL ve 50 bin TL bedelle arsa ile araziler satacak. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan sudan ucuza KDV'den muaf araziler! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Erzincan'da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. İşte 3 arazinin satışa çıkarılacağı o tarihler...

Milli Emlak'tan 5 bin, 7 bin ve 20 bin TL'ye arazi fırsatı! KDV'den muaf araziler için son gün 30 Mayıs 2024!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 5 bin TL, 7 bin TL ve 20 bin TL bedelle arazi satacak. KDV'den muaf araziler için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

kartaldaki araziler Haberi

kartaldaki araziler

Dünya çapında bir mimar olan Irak asıllı İngiliz Mimar Zaha Hadid'in Kartal Kentsel Dönüşüm projesi yurt dışındaki yatırımcıların İstanbul'a olan ilgisini arttırdı. Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde İstanbul'un yeni yaşam ve iş merkezi olarak tasarlanan ve tahmini yatırım boyutu 5 milyar dolar olan Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde yer almak isteyen pek çok yerli ve yabancı firma belediyeden bilgi alma yarışına girdi. Bölgedeki mülklerin yüzde 47'si şahıs, yüzde 53'ü de kamuya ait. Kartal'daki arazi fiyatlarının hızla yükseldiğini söyleyen Belediye Başkanı Arif Dağlar, 'Zaha Hadid gibi dünya çapında bir mimarın hazırladığı projeyi yurtdışından duyan yabancı yatırımcılar Kartal'ı görmeye geliyorlar' dedi.

İlçedeki vatandaşların da şimdiden bir araya gelerek kentsel dönüşüme uygun olarak konut üretmeye başladıklarını söyleyen Dağlar, "Birçok yerli...