27 / 04 / 2024

kartalın zemini

kartalın zemini

Zaha Hadid'in projesi ile gündeme oturan Kartal'da proje dışında da yoğun hareket var. Kartal Belediyesi eskiyi yıkıp, daha büyük metrekareye yapı yapana ek 0.75 emsal veriyor.

Kartal'ın dönüşümünün yapılabilmesi için hiçbir problem kalmadı!

Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak, Kartal bölgesindeki en sorunlu ve problemli alanın artık yeşil alanları ve yollarıyla birlikte dönüşümünün tamamlanabileceğini belirtti ve hiçbir engel kalmadığını ifade etti.

Metruk bina yıkımında rekoru Kartal’ın!

Kartal'da hem vatandaşlar hem de çevre için tehlike meydana getiren metruk yapılar ile ilgili sürekli bir çalışma modeli geliştiren Kartal Belediyesi 1 sene içerisinde hatırı sayılır sayıda metruk binanın yıkımını yaptı.

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.

Bumerang Kartal'ın yüzde 10'u satıldı!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde dairelerin yüzde 10’u satıldı.

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

İş GYO Kartal Manzara Adalar'ın değerleme raporu yayınladı!

İş GYO Kartal'ın Yukarı Mahallesi, G22A14B2B pafta, 10047 ada, 6 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

İş GYO Kartal'daki 2 arsasının değerleme raporunu yayınladı!

İş GYO Kartal'ın Yukarı Mahallesi, 2274 Ada, 400 No'lu Parsel ve 10050 Ada 395 No'lu Parsel'in değerleme raporunu yayınladı.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Kartal’dan bugün konut alanlar kazançlı çıkacak!

Markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Kartal, son yıllarda en çok değerlenen ve yatırımcısına yüksek prim avantajı sunan bölgelerin başında geliyor. Tamer Son, Kartal’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir ivme ile gelişme kat edeceğini ve değerleneceğini vurguladı.

İlhan Kartal'ın acı günü! Annesi Melek Kartal vefat etti!

Boğaziçi Konut A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten İlhan Kartal'ın annesi Melek Kartal dün vefat etti.

Kartal kentsel dönüşüm imar planı İBB'nin gündeminde!

Kartal'ın kentsel dönüşüm projesine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planına gelen kamu, şahıs ve şirket itirazları İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gündeminde. İşte imar planı sürecinde son durum...

Kartal'ın çehresi yeni projelerle değişecek!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz." dedi

kartalın zemini Haberi

kartalın zemini
Dünyaca ünlü altı mimar arasından yapılan seçimle İstanbul Kartal'ın dönüşüm projesini Irak asıllı İngiliz Zaha Hadid üstlendi. Bu proje ile birlikte sadece Türkiye değil, dünya da Kartal'ın adını duymuş oldu. Proje için Kartal Belediyesi henüz 1/1000 ve 1/5000'lik planları çıkarmış değil, ancak amaç yıl sonuna kadar bu planları yetiştirmek. Kartal yüzünü yenilemeye hazırlanırken, geleceğe yatırım yapanların sayısı da giderek artıyor. Bu arada tabi Kartal Belediyesi'nin yeni yapılaşmayı özendirmek için verdiği 'bonus emsali' de unutmamak lazım. Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, "Kartal'ın zemini depreme karşı aslında dayanıklı, Ama zayıf yapılar var. İnsanlar bira araya gelsin ve evler yenilensin diye ek emsal belirledik. Örneğin bir kişi 500 metrekareye bina yaparken emsal 1.5 ise, bu alan 5 bin...