27 / 04 / 2024

Kartalkaya kar durumu

Kartalkaya kar durumu

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Ölen birinin çocukları ve karısı varsa kendi kardeşine miras düşer mi?

Çocukları ve karısı olan bir kişi vefat ettiğinde mirasları, belirli kişiler arasında paylaştırılır. Bu noktada, ölen kişinin kardeşlerine kalıp kalmama durumu merak ediliyor. Peki ölen kişinin mirası çocukları ve karısı olsa da kardeşlerine düşer mi? İşte bu miras konusunun ayrıntıları...

Audi A7 Sportback satışa çıkarıldı! Bu tarihleri kaçırma!

Türkiye'deki bir borç durumu nedeniyle aşağıda belirtilen mallar, satışa çıkarılmıştır. Bu mahcuz mallar arasında yer alan 2014 model Audi A7 Sportback, dikkat çekici özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

Hisseli taşınmazda istenmeyen ortak paydaşlıktan nasıl çıkarılır?

Hisseli taşınmazlarda diğer paydaşlar için durumu çekilmez hale getiren paydaş mahkeme yoluyla paydaşlıktan çıkarılabilir. Bu durumda ortaklıktan çıkarılan hissedara 3 seçenek sunulur.

Dolar karşısında ne Euro, ne Sterlin, ne Yen, ne Altın tutunabiliyor. İşte nedeni!

Euro, Sterlin ve Yen hatta altın da dolar karşısında önemli ölçüde değer kaybetti. Yüksek getiri peşindeki küresel sermaye Amerika'ya yöneldi. Avrupa'nın, İngiltere'nin ve Japonya'nın durumu pek de iç açıcı değil.

İdealist GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın mevcut borç durumu ve devam eden yatırımların finansmanı göz önünde bulundurularak kar payı dağıtılmamasına karar verildi.

Kastamonu'da binaların depreme karşı risk durumu mecliste!

Kastamonu'da binaların depreme karşı risk durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İdealist GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın mevcut borç durumu ve devam eden yatırımların finansmanı göz önünde bulundurularak kar payı dağıtılmamasına karar verildi.

Koronavirüs salgınında kiracıların ve kiralayanların durumu!

Koronavirüs salgını döneminde işten çıkarılan, geliri düşen kiracılar kiralarını ödemekte zorlanmakta ve çoğu zaman kiraya veren ile bu konuda bir anlaşma sağlayamamakta. Peki kiracıların ve kiralayanların durumu ne olacak?

4 soruda müteahhite kat karşılığı verilen arsalarda vergisel durum!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, müteahhite kat karşılığı verilen arsalarda vergisel durumu 4 soruda tüm detaylarıyla açıkladı. İşte 4 soruda müteahhite kat karşılığı verilen arsalarda vergisel durum...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son durumu görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen Malta bayraklı 'Vitaspirit' isimli dev geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda çalışmalar hızla sürüyor, çökme riskiyle karşı karşıya kalan yalının son durumu havadan görüntülendi. 

Kartalkaya kar durumu Haberi

Kartalkaya kar durumu

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı. Yeni yıl tatilini fırsat bilen tatilciler, Kartalkaya'ya akın etti. Kayak merkezinde bulunan oteller yüzde 98 doluluk oranına ulaştı. 


Tatilciler zor anlar yaşadı Kartalkaya karayolunda, kar ve buzlanma nedeniyle, tatilciler zor anlar yaşıyor. Yolda kalan tatilciler araçlarına zincir takarak yollarına devam ederken, kayarak yol kenarında kara saplanan tatilcilerin araçları traktörlerin yardımı ile saplandıkları yerden kurtanldı. Doruk Kaya Oteli Genel Müdürü Yusuf Avcı, yaptığı açıklamada yağan karla birlikte yeni yıla mutlu girdiklerini söyledi, tyi bir sezon beklediklerini ifade eden Avcı, pistlerde çok güzel kar olduğunu, tatilcilerin doyasıya kayak yaparak eğlendiğini belirtti. Yeni bir kar yağışı beklediklerini anlatan Avcı, "Şuanda...