02 / 05 / 2024

Kartalkaya kış turizmi

Kartalkaya kış turizmi

Kartalkaya'da dün gece başlayan kar yağışı etkisini aralıklarla sürdürüyor.. Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da etkili olan yağış nedeniyle kar kalınlığı 70 santimetreye ulaştı...

Kartalkaya'da 15 günde 30 bin tatilci hedefi!

Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya' da bulunan oteller, kar yağışının devam etmesi halinde 15 günlük yarıyıl tatili boyunca 30 bin tatilciyi ağırlamayı hedefliyor...

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Emin Çelik tarafından kuruldu.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Kuruldu!

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Pendik’te Eda Kurt ve Nurettin Kurt ortaklığında kuruldu!

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Kartalkaya kış turizmi Haberi

Kartalkaya kış turizmi

Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da kar kalınlığı 70 santimetreye ulaştı.


Kar kalınlığının 48 santimetreye kadar düştüğü Kartalkaya'da dün gece başlayan kar yağışı etkisini aralıklarla sürdürüyor.


Kar kalınlığının 70 santimetreye ulaştığı kayak merkezinde bulunan otellerin önündeki araçların üzerlerini kaplayan kar, otel çalışanlarınca temizlendi.


Konaklamak ve günübirlik tatil için Kartalkaya'ya gelen tatilciler, pistlerde etkili olan sise rağmen tatillerinin keyfini kayak ve snowboard yaparak çıkartıyor. 


Kartalkaya'daki Doruk Kaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün 50 santimetre civarında ölçülen kar kalınlığının akşam saatlerinde etkili olan yağışla birlikte 70 santimetrenin üzerine çıktığını söyledi.


Şu anda kayak pistlerinin dolu olduğunu anlatan Avcı, "Müthiş bir talep var. Doluluk oranımız da şu an yüzde 70 ile 80 arasında. Hafta sonu yüzde 100'e ulaşacağını umuyoruz. Bu akşam...