02 / 05 / 2024

kartalkaya otel

kartalkaya otel

Bolu’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bolu Kartalkaya’da bulunan 5 otel yeni sezon öncesinde hazırlıklarını da tamamladı.

Kartalkaya ve Kartepe'deki oteller tam kapasiteye ulaştı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya ve Kartepe'deki oteller, yılbaşı hazırlıklarını tamamladı

Kartalkaya ve Abant otelleri yüzde 100 doluluğa ulaştı!

Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek. Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve yılbaşı dolayısıyla bölgeye ilginin arttığını söyledi.

Kartalkaya'da oteller sezon açılışını yaptı!

Kartalkaya kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 15 santimetre ölçüldü..

Kartalkaya'da oteller sezonu açtı!

Kartalkaya'da bulunan iki otel, kayak sezonunu kurban keserek açtı. Kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi.

Kar kalınlığının artması ile tatilciler Kartalkaya'ya akın etti!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

Kar yok ama Kartalkaya'da oteller sezona hazır!

Bolu’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bolu Kartalkaya’da bulunan 5 otel yeni sezon öncesinde hazırlıklarını da tamamladı.

Kartalkaya'da kayak sezonu kapandı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da sıcaklıkların artması ve otellere talebin azalması nedeniyle kayak sezonu kapandı. Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı sezonun çok iyi geçmediğini söyledi...

The Ritz-Carlton İstanbul ve Bodrum'da otel açmayı planlıyor

The Ritz-Carlton Otel Şirketi Başkanı Simon Cooper, İstanbul ve Bodrum'da otel açmak istediklerini bildirdi

Marmaris'te 2.7 milyon TL'ye icradan satılık otel

Marmaris 1. İcra müdürlüğü Armutalan'daki Ladik Park Otel'i satışa çıkardı.

The Marmara Hotels New York'ta ikinci bir otel açacak!

The Marmara Hotels & Residences Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan New York'ta ikinci bir otel açacaklarını belirtti

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

kartalkaya otel Haberi

kartalkaya otel

TÜRKİYE’NİN önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya’da oteller yeni sezona hazır. Bolu’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya’da bulunan 5 otel yeni sezon öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Kartalkaya’da bulunan ve toplam 50 kilometre uzunluğundaki pistlerde bakım ve onarım çalışmaları bitirildi. Grand Kartal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Halit Ergül, Kartalkaya’da ilk kayağın 1977 yılında başladığını belirterek, “O zamanlar Kartalkaya’da kayak sezonu 5.5 ay sürerken, şimdi resmen 3 aya düştü. Kayak merkezine yağan kar miktarı da yıldan yıla azalıyor. Bu azalmanın global ısınmayla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kartalkaya’ya 1977’de 5 metreye yakın kar yağarken, şimdi 2.5 metre civarında kar yağıyor. Normal olarak sezon açılışımız 15 Aralık tarihinde olacak. Erken kar yağışının olması durumunda da...