15 / 05 / 2024

karteks dolabı

karteks dolabı

Mal sahibi sicil bilgilerinin kayıtları önceden karteks denen kartlarda tutuluyordu. Peki karteks nedir, detayları...

Migros'ta resmen başladı: Meyve, sebze ve çiçeklerde yüzde 25 indirim! Yetişen dolabını dolduracak!

Migros haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta meyve, sebze ve çiçeklerde yüzde 25 indirimle satışa sunulacak. Kampanyaya 167 adet ürün dahil edildi.

ŞOK’ta mikrodalga fırın dolabı 1199 TL’ye, dokunmatik ekranlı airfryer 1799 TL’ye, bambu yatak 999 TL’ye düştü!

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri belli oldu. Bu çerçevede, mikrodalga fırın dolabı 1199 TL’ye, dokunmatik ekranlı airfryer 1799 TL’ye, bambu yatak 999 TL’ye düştü. İşte 16 Temmuz Pazar ŞOK Market fiyat listesi...

Buzdolabı ihtiyacı olanlar Hepsi Burada'ya koşuyor! İşte Regal Buzdolabı 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada, beyaz eşya almak isteyenlerin en sık tercih ettiği e-ticaret sitelerinden biri haline geldi. Buz dolabı ihtiyacı olan vatandaşlar, Hepsi Burada'nın,  Regal Nf 30010 252 Lt No-Frost Buzdolabında uyguladığı fiyat tarifesi araştırılıyor. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi.

Tarım Kredi Market zincir marketlere meydan okudu! Çaydan pirince vatandaşın dolabını en ucuza dolduracak: Etiketler yarı yarıya düştü!

Tarım Kredi Market, son zamanlarda vatandaşın cebini düşünen adımlar attı. Diğer marketlere göre ürünlerinde indirime giden Tarım Kredi marketler piyasayı alt üst etti. Temel ihtiyaçlarda kampanyalar yapan Tarım Kredi Market raflarında ürünler müşterilerini beklemekte. İşte ayrıntılar.

Kanepeleri yenileme zamanı! Mudo Mobilya’da yüzde 40 indirim! İşte 28 Eylül 2022 Mudo fiyat listesi!

Mudo’dan mobilyalarda kış fırsatı, seçili mobilya ürünlerinde yüzde 40 indirim kampanyası başladı. Kampanyada kanepeden konsola, sehpadan bar dolabına, mutfak masasından kitaplığa bir çok ürün indirimli fiyatlarla sunuluyor.

ŞOK Markette yemek masası, köşe koltuk, kiler dolabı satışta! ŞOK Kataloğu 24 Eylül 2022 fiyat listesi

ŞOK Marketin 24 Eylül 2022 Cumartesi indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, ŞOK kataloğunda neler bulunuyor? Bu hafta ŞOK Markette hangi ürünler kaç TL indirime girdi? İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hemen şimdi evin kapı kilidini çevirin ve süpermarkete koşun! Korkunç zamdan önce dolabınızı doldurun

Türkiye'de kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte yeni zam furyaları da art arda gelmeye başladı. Elektrik ve doğalgaz derken yeni bir zam haberi de kapıya geldi dayandı. İşte önümüzdeki günlerde zamlanması beklenen o iki ürün...

Colin’s Jean Fest indirimini kaçırma! Muhteşem hediyelerden birini kazanma şansını yakala

Jean pantolon herkesin dolabında hayat kurtarıcı giysi olarak yerini alır… Her zaman da en çok duyulan giyim eşyasıdır. Colin’s mağazalarında da kampanya başladı. 8 Eylül’de başlayan kampanya 23 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geldi, yenisi yolda! Dolabınızdan eksik etmeyin

Çay, şeker ve ayçiçek derken makarnaya da zam geldi. BİM'de 1 ay öncesine kadar 4.50 TL'ye satılan makarnalar şu anda 5.50 TL'den satışa çıkarılıyor. Vatandaşlara yeni bir zamma karşın, fazladan makarna almaları tavsiyesinde bulunuldu.

Apartmanlarda ortak alanların işgaline dava açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Birçok binada hatta sitelerin ortak alanlarında kat maliklerinin ailece ayakkabı bıraktıklarına hatta kapı önü merdiven sahanlıklarına ayakkabı dolabı koyup ayakkabılarını burada sakladıklarına tanık oluyoruz. Buna önlem yok mu?' sorusunu cevapladı.

Türkiye'nin en büyük dönme dolabı Antalya'da!

Antalya Konyaaltı'nda 90 metre yüksekliğinde Türkiye'nin en büyük dönme dolabı hizmete açıldı.

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Çinliler dünyanın ilk ortası boş dönme dolabını inşa etti!

Dünyanın ilk ortası boş dönme dolabı Çinliler tarafından inşa edildi. Yüksek dönme dolap görenleri şaşkına çeviriyor.

karteks dolabı Haberi

karteks dolabı

Karteks nedir?

Karteks, dijital ortamda çalışılmaya başlanmadan önce mal sahibi olan kimselerin isimlerinin kayıtlı tutulduğu kartlara deniyordu.


Ancak mal sahibi sicili bilgilerinin bilgisayar ortamında tutulmaya başlanmasıyla karteks uygulamasına son verilmiştir.


Karteks dolabı, söz konusu bilgi kartlarının bulunduğu kutu ve çekmecelerin içinde saklandığı, ön kısmının düz veya stor kapaklı olup, kilitlenebilen mobilyadır.




Işıl Seren...