06 / 05 / 2024

Kartepe Arslanbey yeni spor alanı

Kartepe Arslanbey yeni spor alanı

Kartepe’de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak. Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde yapılacak spor alanı 5323 metrekarelik arazi üzerinde planlandı.

Master Villas Kartepe'de maliyetine villa fırsatı! Yeni proje

Master Kartepe Villas projesi Maliyetine ev tarafından, Kocaeli ili Kartepe ilçesi Avluburun Mahallesi'nin hemen yanında inşa ediliyor.  ''Yüzde yüz maliyetine'' sloganıyla satışa çıkan Master Villas Kartepe projesinde satışlar başladı. İşte ayrıntılar...

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

Zeray Harmony City, Zeray İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de hayata geçiriliyor. Satışların yeni başladığı projede konut fiyatları belli oldu. Zeray Harmony City konut fiyatları ne kadar? Zeray Harmony City'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Zeray Harmony City projesi ile ilgili detaylar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanına cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı!

Yaşama değer katan nitelikte projeler inşa eden Zeray İnşaat'ın yeni projesi Esil Kartepe için gerçekleştirdiği lansmana İstanbul’dan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katılım sağladı.

Zeray İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray üç yeni projenin de müjdesini verdi.

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray İnşaat Kartepe'deki 4. projesi Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 8 bin 250 TL'den başlıyor...

Zeray Esil Kartepe satışta! Yeni proje!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Zeray Esil Kartepe'de yer alan konutlar satışa çıktı. Projenin teslim tarihi Temmuz 2023 olarak belirlendi.

Kocaeli Kartepe'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Kocaeli 8. İcra Dairesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Arslanbey Mahallesi, 279 ada 1 parselde yer alan tarlayı 8 milyon 117 bin 775 TL'ye satıyor...

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kartepe'nin yeni cazibe merkezi açılışa hazır!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Derbent Meleksuyu bölgesinde inşaatına başlanan kahvaltı ve mesire alanında sona yaklaşıldı.

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Kartepe Arslanbey yeni spor alanı Haberi

Kartepe Arslanbey yeni spor alanı

Kartepe’de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak.

Kartepe Belediyesi, yeni spor alanları ve tesislerini genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak vatandaşların güvenli ve uygun şartlarda spor yapabilmeleri yanında sporu sevdirmek suretiyle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Arslanbey yeni bir semt spor alanına kavuşacak.

Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde yapılacak spor alanı 5323 metrekarelik arazi üzerinde planlandı. Rekreasyon alanında; sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanı, piknik alanı, yürüyüş ve dinlenme yerleri tasarlandı. Spor alanının bölge halkına sağlayacağı hizmetle vatandaşların sosyal gelişimine katkıda bulunması ve sporun yaşam tarzı şeklinde benimsenmesi bekleniyor.

Kartepelilerin yanı sıra bütün Kocaeli’nin ihtiyaçlarına cevap vermesi düşünülen proje, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015-2019 Yatırım Programı kapsamında yer alıyor.

Kartepe’ye değer katacağı ifade...