14 / 05 / 2024

Kartepe Dubai turizm fuarı

Kartepe Dubai turizm fuarı

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Dev lunapark: Dubai!

Geçmişi 50 yıldan kısa olan Dubai yepyeni bir kent olarak karşımıza çıkıyor. Paranın turizm konseptiyle yarattığı çölde gökdelenlerden oluşan bir vaha. Gidince seveni de çok, bir daha gitmem diyeni de...

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. T. Mohammed Saeed tarafından kuruldu. 

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Khalıl Alibrahim ve Ahmad Feras Nahas ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Kartepe 180 öğrencilik pansiyon ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları için ihale tarihini belirledi.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Modaslan Giyim Tekstil, Dubai'de ofis açıyor!

Turizm sektöründeki durgunluk nedeniyle iç pazarda yaşanan daralmayı ihracatla kapatan Modaslan Giyim Tekstil, 2017 yılı içinde Dubai'de ofis açarak pazar payını genişletmenin planlarını yapıyor.

MNG Holding'den Dubai’ye 5 yıldızlı otel!

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

Kartepe Teleferik Projesi için 5 bin TL'lik destek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kartepe’deki Teleferik projesi için kendi bütçesinden 5 milyon TL’lik destek vereceğini duyurdu. Yap-işlet modeliyle yapılacak projenin gerçekleşmesi için Bakanlığın bu katkısı son derece büyük önem taşıyor.

Kartepe Turizm Master Planı ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen Kartepe Turizm Master Planı yapılması hizmet alımı işi ile ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi.

Kartepe Belediyesi’nde turizm master ihalesi!

Kartepe Belediyesi, Kartepe Turizm Master Planı yapılması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini, Muhtarlık İşleri Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı İsmail Er başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Kartepe Dubai turizm fuarı Haberi

Kartepe Dubai turizm fuarı

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşen fuarda yer alan Kartepe Belediyesi, uluslararası seyahat acentelerine ve otellere ilçenin tanıtımını yaptı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in turizm sektöründe ilçenin pazar payını artırmak amacıyla Arap ülkelerini hedef alan tanıtım ve reklam stratejileri çerçevesinde Cidde ve Riyad'dan sonra Dubai'de düzenlenen turizm fuarında Kartepe'nin başarıyla temsil edilmesini sağladı. 

4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai Wordl Trade Center'de gerçekleşen 2015 Arabian Travel Market'e bin 500'e yakın stant kuruldu. Kartepe Belediyesi'nin yanı sıra Türkiye'den de farklı valilik, belediye, kalkınma ajansı ve firma gibi 100 farklı kurum yer aldı. 


Arap ülkelerinin turizm profesyonellerinin ilgisini çeken ve bu ülkelerden ilçeye gelecek...