29 / 04 / 2024

kartepe inşaat

kartepe inşaat

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye birimlerinin çalışmalarında kalite, hız ve vatandaş memnuniyeti artırmak amacıyla bir dizi düzenleme yaptırdı.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da hayata geçireceği kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da inşa edilmesi planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe İHL Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nun inşaatına başladı.

Kartepe'de inşaat atıkları geri dönüşüyor!

KARTEPE Belediyesi, ilçe halkını sağlam ve kullanışlı yollara kavuşturmak üzere çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda inşaat atıkları geri dönüştürülüyor..

Kartepe hizmet binasının inşaatı sürüyor!

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının çalışmalarına hız verdi. Ağustos ayında temeli atılan Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı hızla ilerliyor.

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı sürüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz ay temeli atılan ve hızla ilerleyen Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Kocaeli'de inşaatın kolonu çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Kocaeli'nin Kartepe içesinde yapımı devam eden Kur'an kursu inşaatında bir kolonun çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kocaeli Kartepe'de inşaat sektörü için 2 imarlı yol açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Acısu ve İbrikdere Mahallelerinde 2 yeni imar yolunu daha açarak bölgede inşaat yapacak vatandaşlara kolaylık sağladı.

Kartepe Belediyesi inşaat malzemesi ihalesi gerçekleşecek!

Kartepe Belediyesi tarafından inşaat malzemesi alım işi 18 Aralık Cuma günü saat 10.00’da bir ihale gerçekleştirilecek.

kartepe inşaat Haberi

kartepe inşaat

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye birimlerinin çalışmalarında kalite, hız ve vatandaş memnuniyeti artırmak amacıyla bir dizi düzenleme yaptırdı. Bu düzenlemelerin neticesinde de Kartepe'de yapılaşma anlamında inşaat sektöründeki gelişime katkı verecek inşaat ruhsatı verme seresinin kısalması, mevsim şartlarının inşaat yapımına elverişli hale gelmesi ile inşaat sektörü ilçede hızlı bir ivme kazandı. Kart epe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, marat ve nisan ayları itibarıyla 90 adet yapıya ilişkin 351 adet bağımsız bölüm yapı ruhsat işlemi yaptı. İmar ve Şehircilik Müdürü Ali İhsan Karagöz, "Yapı ruhsat işlemi yapılmış olan bu bölümlerden sadece nisan ayında 80 adet ruhsata esas mimari projenin ön inceleme işlemi sonuçlandırılmıştır" dedi. 




Demokrat...