06 / 05 / 2024

Kartepe kayak merkezleri

Kartepe kayak merkezleri

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden, Samanlı Dağları'nın 1640 rakımlı zirvesi Kartepe'ye mevsimin ilk karı düştü. Zirvede 10 santimetreyi bulan, yağışlarla kar yağışının artması bekleniyor.

Kartepe kayak merkezi kar yağışını bekliyor!

Marmara Bölgesi’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartepe’de kayak pistlerinde kar olmaması işletmecileri düşündürürken, yılbaşı tatili öncesinde bu akşam yağacak kar ile rezervasyonların artmasını bekliyor.

Kartepe’de otel doluluk oranı yüzde 70'e çıktı!

Kartepe’de, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte kayak merkezindeki doluluk oranı yüzde 70’lere çıktı. Renkli görüntülerin oluştuğu pistlerde çocuklar kayak yaparak stres atarken, otel yönetimi güvenlik açışından tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Kartepe'deki kayak merkezinde hafta sonu yoğunluğu!

Kayak merkezindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepe’nin en yoğun günlerinden birini yaşadığını belirterek, kapasitelerinin üzerinde ziyaretçiye ulaştıklarını söyledi.

Kartepe'de kayak sezonu açıldı!

Kartepe'de kayak sezonu açıldı. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Samanlı Dağları' nın zirvesinde yer alan ve kar kalınlığı 70 santimetreye ulaşan Kartepe'de, kayak sezonu başladı

Kartepe'ye mevsimin ilk karı düştü!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden, Samanlı Dağları'nın 1640 rakımlı zirvesi Kartepe'ye mevsimin ilk karı düştü. Zirvede 10 santimetreyi bulan, yağışlarla kar yağışının artması bekleniyor.

Kartepe'ye turizm tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Milletvekili, Mimar Azize Sibel Gönül’ün girişimleri, Kocaeli 'nin Kartepe ilçesine çok önemli bir tesis kazandırıyor. Hem eğitim, hem turizm amaçlı tesis, TOKİ tarafından yaptırılacak.

Kartepe Belediyesi'nde 1 günde iskan veriliyor!

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez 'in yönetim ilkelerinden olan " İnsan odaklı hizmet ve koşulsuz vatandaş memnuniyeti " anlayışını uygulamaya koydu.

Erciyes Kayak Merkezi kışa hazır!

Türkiye' nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erciyes, mekanik tesislerde ve pistlerde bakım onarım çalışmaları tamamlanarak 2014 - 2015 kış sezonuna hazır hale getirildi...

Hüseyin Üzülmez: Susuzluk yüzünden Kartepe'ye yatırımlar gecikti!

Kartepe Belediye Meclisi'nin ekim ayı toplantısında konuşan belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, il genelindeki susuzluk nedeniyle ilçede yatırımların geciktiğini itiraf etti, mecliste 5 madde karara bağlandı..

Kartepe Belediyesi'nde yapı ruhsatları artıyor!

Kartepe Belediyesi'nde yapı ruhsatları artıyor imar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri gelecekte sıkıntı yaşanmaması için imar plan revizyon çalışKartepe ilçesinde de imar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde düzenlenen yapı ruhsat sayısı artarak devam ediyor.

Kartepe Belediyesi’nde yapı ruhsatları artıyor!

Kentsel kullanımın getirdiği nüfus için gerekli konut, çalışma ve donatı alanlarını sağlanması amacıyla, Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri gelecekte sıkıntı yaşanmaması için imar plan revizyon çalışmalarına hız verdi

Kartepe’deki yol çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Kartepe’deki Uzuntarla ve Avluburun arasında yol yenileme çalışması yaptı.

Kartepe’de yağmursuyu hattı çalışması yapılıyor!

Yaklaşan kış ayları öncesi olası aşırı yağışlarda oluşacak su taşkınlarının önüne geçmek için Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sıkıntılı bölgelerde yağmursuyu hattı çalışmalarını hızlandırdı.

Kartepe kayak merkezleri Haberi

Kartepe kayak merkezleri

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden, Samanlı Dağları'nın 1640 rakımlı zirvesi Kartepe'ye mevsimin ilk karı düştü.



Zirvede 10 santimetreyi bulan, yağışlarla artması beklenen karın keyfini anne ve babalar, çocuklarıyla kartopu oynayarak çıkardı.


Kartepe'de hizmet veren otelin Genel Müdürü Önder Sıkıcıoğlu , AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde sulu kar başladığını belirterek, yağışın şiddetini artırmasıyla pistlerdeki kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığını söyledi.


Sıkıcıoğlu, kar kalınlığının artmasını beklediklerini dile getirerek, tahminlere göre yağışın 3 gün daha süreceğini, bunun oteller için "beyaz altın" değerinde olduğunu anlattı.


Yakında telesiyejleri de devreye sokacaklarını vurgulayan Sıkıcıoğlu, "Otelimizde doluluk oranı yüzde 90'ı geçti. İzmit ve Kartepe arasındaki yol, Türkiye'nin en güzel yoludur. Pistlerimizi açtığımızda insanlar kayak yapmaya da başlayabilir. Herkesi Kartepe'ye bekliyoruz" diye konuştu.


Sıkıcıoğlu, sürücüleri uyararak, Kartepe'ye çıkacak araçlarda...