28 / 04 / 2024

Kartepe’de yağmursuyu hattı çalışması yapılıyor!

Kartepe’de yağmursuyu hattı çalışması yapılıyor!

Yaklaşan kış ayları öncesi olası aşırı yağışlarda oluşacak su taşkınlarının önüne geçmek için Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sıkıntılı bölgelerde yağmursuyu hattı çalışmalarını hızlandırdı.




Yaklaşan kış ayları öncesi olası aşırı yağışlarda oluşacak su taşkınlarının önüne geçmek için Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sıkıntılı bölgelerde yağmursuyu hattı çalışmalarını hızlandırdı. Olası yağışlarda kot farkı nedeniyle yolu geçerek evlere giren yağmur sularından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için sıkıntılı bölgelerde yürütülen çalışmaların bir ayağı da Suadiye Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

 

KOT FARKI NEDENİYLE

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Suadiye Mahallesi Mesudiye Caddesi üzerinde aşırı yağışlardan evlerin ve üst yapının olumsuz etkilenmemesi için güzergahta yağmur suyu hattı döşeme çalışması yaptı. Ekipler Suadiye Mahallesi Mesudiye Caddesi üzerinde de yağmursuyu hattı çalışması ile güzergahtaki evlerin ve üst yapının zarar görmemesi için 100 metrelik yağmursuyu hattı döşedi.



Manşet Kocaeli


Geri Dön