11 / 05 / 2024

Kartepede yağmursuyu hattı çalışması mı yapılacak

Kartepede yağmursuyu hattı çalışması mı yapılacak

Yaklaşan kış ayları öncesi olası aşırı yağışlarda oluşacak su taşkınlarının önüne geçmek için Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sıkıntılı bölgelerde yağmursuyu hattı çalışmalarını hızlandırdı.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı projesine ilişkin (Revizyon Nazım İmar Planı Eyüp Kısmı) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

DİKKAT: Deprem riski! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli! Evinizin altından diri fay hattı geçiyor!

Dikkat...Dikkat... Deprem riski! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli... Evinizin altından diri fay hattı geçiyor...

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul değerlendirmesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Unkapanı Yağmursuyu Tüneli çalışmalarını incelediği sırada gazetecilerin Kanal İstanbul Projesine dair yönelttiği sorularını cevapladı.

Bahçeşehir'den Halkalı'ya tren hattına onay çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen TCDD Bahçeşehir-Halkalı arası tren hattı işletmeciliğinin başlatılması oy birliğiyle kabul edildi..

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Arnavutköy - Sultangazi raylı sistem hattı imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy - Sultangazi İlçeleri, Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.05.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

İkitelli-Ataköy Metro Hattı Revizesi imar planı askıya çıktı!

Bağcılar İlçesi, İkitelli - Ataköy Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro hattı yargıya mı taşınıyor?

Yapımı süren Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro hattının projesine itiraz yağdı. Metro hattı planına karşı yargı sürecinin başlatılması gündemde…

Ankara'ya yeni metro hattı müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara’ya 3-4 yerde daha yeni metro hattı yapmayı planladıklarını söyledi.

Eyüpsultan Teiaş Enerji İletim hattı imar değişikliği askıya çıktı!

Eyüpsultan İlçesi, Teiaş Enerji İletim hattına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Vadikoru basın lansmanı 19 Eylül'de!

İstanbul’un alternatif iş ve yaşam hattı olarak planlanan bölgesi Ayazağa’nın dönüşümünde büyük rol üstlenen Invest İnşaat, bölgedeki yatırımlarının yeni halkası Vadikoru’yu lanse ediyor.

Kartepede yağmursuyu hattı çalışması mı yapılacak Haberi

Kartepede yağmursuyu hattı çalışması mı yapılacak


Yaklaşan kış ayları öncesi olası aşırı yağışlarda oluşacak su taşkınlarının önüne geçmek için Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sıkıntılı bölgelerde yağmursuyu hattı çalışmalarını hızlandırdı. Olası yağışlarda kot farkı nedeniyle yolu geçerek evlere giren yağmur sularından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için sıkıntılı bölgelerde yürütülen çalışmaların bir ayağı da Suadiye Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

KOT FARKI NEDENİYLE

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Suadiye Mahallesi Mesudiye Caddesi üzerinde aşırı yağışlardan evlerin ve üst yapının olumsuz etkilenmemesi için güzergahta yağmur suyu hattı döşeme çalışması yaptı. Ekipler Suadiye Mahallesi Mesudiye Caddesi üzerinde de yağmursuyu hattı çalışması ile güzergahtaki evlerin ve üst yapının zarar görmemesi için 100 metrelik yağmursuyu hattı döşedi.



Manşet...